Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Blog

Szeretnéd a legjobbat a gyermekednek és a Földünknek?

Szülőként mi is olyan biztonságos természetes játékokat kínálunk Nektek, amelyek kiállják az idő próbáját, amelyekkel a felnőttek is szívesen játszanak. A magas minőségű fa játékaink egyik kiváló tulajdonsága az, hogy örökös darabként lesznek jelen életünkben, öröklődnek a testvérek között, sőt a jövő generációinak is jó szolgálatot tesznek majd. Ki ne szeretné gyermekének mindenből a legjobbat adni?!

De miért is érdemes természetes játékokba befektetni, és hogyan változtatják majd jobbá gyermeked játékát?

Mik azok a Waldorf játékok?

Mi az a Waldorf és mit jelent?

Biztosan hallottál már a Waldorf pedagógiáról, vagy a Waldorf játékokról. Elgondolkodtál már, hogy pontosan mit is jelentenek?

Figyelemzavar? Nem képes sokáig koncentrálni? Frusztrált? Nem elég fejlett a finom motorikája? Erre keressük a megoldást!

Ebben a cikkben nem azokat a termékeket fogom felsorolni, amik a legfelkapottabbak, hanem az a célom, hogy segítséget nyújtsak nektek megtalálni azokat a környezetbarát fejlesztő játékokat, amelyek igazán hasznosak lesznek az iskolába készülő gyermeked számára, hogy minél egyszerűbb legyen az átmenet az ovi és a suli között.

 

 

Neked is fejtörést okoz, hogy az adventi naptár tartalma mi legyen? Minden nap új meglepetés!  Cikkünkkel segítünk, hogy az adventi zsákokba is fantasztikus, gyermeked életkorának megfelelő kincsek kerüljenek.

Ha egy igazán sokszínű játékra vágysz, ami egyszerre oktató és kreatív játékra ösztönöz, akkor a fa szivárvány játék a lehető legjobb választás lesz.

 

A gyerekeknek kiemelten szükségük van a rajzolásra és a festésre. A szülőknek és a tanároknak minden módon ösztönözniük kell a gyermekeket erre a tevékenységre, hiszen a festés során a gyerek aktív részese. Ahhoz, hogy a gyermekünk örömét lelje a rajzolásban, fontos, hogy koruknak megfelelő eszközöket adjunk a kezükbe.

Te is ámulva nézed, hogy milyen meseszép festmények születnek az akvarellfestékekkel? Hidd el, hogy erre Te is képes vagy!

Ismerd meg az Aquarellum francia termékeket!

Napjainkban a gyerekeknek szánt játékok választéka végtelen. A megfelelő játék kiválasztása nagyon nehéz feladat. Természetesen minden szülő, nagyszülő vagy keresztszülő olyan játékot szeretne adni, amely ideális a gyermeknek. De honnan lehet tudni, hogy egy játék jó-e a gyereknek? Ebben a blogcikkben ebben segítünk Nektek. Jó szórakozást hozzá!

A műanyagmentes július ( Plastic Free July) egy olyan globális mozgalom, amely arra ösztönzi az embereket a világ minden táján, hogy csökkentsék a műanyagokat otthonukban és elkerüljék az egyszer használatos műanyagokat a munkahelyükön, iskolában vagy akár a helyi kávézókban. Rengeteget tehetünk magánemberként a háztartási hulladék csökkentése érdekében, például csökkenthetjük a vásároltakat, újra felhasználhatjuk a már megvásároltakat, vagy legalább a hulladékokat megfelelően újrahasznosíthatjuk.

Az Elou fenntartható játékainak rengeteg titka van, amelyeket most életre keltünk. 

Elou Cork minden darabja mögött kemény kutatási munka áll. Tervezők, marketingesek, mérnökök és gyártási szakértők ötvözik szakértelmüket és ötleteiket, hogy életet adjanak a legszebb, a leginkább fenntarthatóbb és oktató kreatív játékoknak. Az Elou játékok parafából készülnek, amely egy természetes alapanyag. A tölgyfának megvan az az életciklusa, amelynek részeként el kell távolítani a kérgét, ami egy környezetbarát betakarítási eljárás, amellyel elkerülhető a fák kivágása. Így az Elou nemcsak a természetnek, hanem a környezetnek is segítséget nyújt.

Mindannyian arról álmodozunk, hogy egy nagy zöld bolygón élhessünk. Ez azonban ennek a valóra váltásához tudatosítanunk kell, hogy utódaink jövője attól függ, hogy MA miként neveljük gyermekeinket. Ehhez viszont elengedhetetlen az öko-szellemben való felemelkedés.