Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

ELOU Parafa játékok

Magyarországon egyedül a Fakuckóban kaphatóak ezek a csodálatosan megtervezett parafa játékok. Ha olyan játékokat szeretnél, ami maradéktalanul fenntartható, akkor válaszd az Elou játékait!

Az ELOU játékok fő alkotóeleme parafa, amelyet a parafatölgy külső rétegeiből nyernek. Ez 100% -ban természetes és 100% portugál.
Hipoallergén anyag, kompatibilis a gyermek fejlődésének minden szakaszával, amelynek fő tulajdonságai puha textúrájában, könnyedségében, ütésállóságában és vízhatlanságában rejlenek.
Nyersanyagként már széles körben használják a gazdasági ágazatokban, amelyek egyre inkább elismert hozzáadott értékkel bírnak, mint például az építőipar, a repülés és a területfejlesztés. Miért ne vihetnénk a játékok csodaországába?
Az Elou játékokat a legelismertebb nemzeti felsőoktatási intézményekkel együttműködve fejlesztették ki, hogy olyan differenciált terméket alkossanak, amely megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.
Az Elou egy parafával kapcsolatos ipari hálózatba tartozik, így profitálva partnerei sokrétű tudásából és tapasztalatából, miközben biztosítja, hogy technikai képességeik tükrözzék az egyediséget, amelyet át akarnak ültetni termékeikbe.
A parafa betakarítási és átalakítási tevékenysége mélyen gyökerezik a portugál hagyományokban. Ezzel a teljesen új megközelítésével azt kívánják elérni, hogy az emberek megismerjék és értékeljék Portugália kultúráját és magát a parafa anyagot egyaránt.


8termék 18
Szűrés
Ár
 (Ft)
4 999 Ft - 9 490 Ft
Ajánlott életkor
Típus
Fejlesztési terület
Anyag