Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Elou parafa versenyautó
Elou parafa versenyautó
8 900 Ft

Elou parafa versenyautó

Elou parafa versenyautó
Elou parafa versenyautó
Elou parafa versenyautó
Elou parafa versenyautó
Elou parafa versenyautó
A kocsik valószínűleg az első játékok, amelyekkel a gyerekek azonosulni tudnak. A kisgyermekeknek általában tetszik minden, amit át lehet görgetni a különböző felületeken, és versenyeznek, miközben gyorsító vagy törő hangokat adnak. A klasszikus járgány egy játék, amelyet a térbeli tájékozódás és a motoros képességek fejlesztésére ösztönöznek, a gyermekek számára pedig az egész ház körül játszhatnak, és minden zugot játszótérként használhatnak.

Márka
Eloucork
Raktáron
8 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 89 Ft
Részletek
Az ELOU játékok fő alkotóeleme parafa, amelyet a parafatölgy külső rétegeiből nyernek. Ez. 100% -ban természetes és 100% portugál.
Hipoallergén anyag, kompatibilis a gyermek fejlődésének minden szakaszával, amelynek fő tulajdonságai puha textúrájában, könnyedségében, ütésállóságában és vízhatlanságában rejlenek.
Nyersanyagként már széles körben használják a gazdasági ágazatokban, amelyek egyre inkább elismert hozzáadott értékkel bírnak, mint például az építőipar, a repülés és a területfejlesztés. Miért ne vihetnénk a játékok csodaországába?
Az Elou játékokat a legelismertebb nemzeti felsőoktatási intézményekkel együttműködve fejlesztették ki, hogy olyan differenciált terméket alkossanak, amely megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.
Az Elou egy parafával kapcsolatos ipari hálózatba tartozik, így profitálva partnerei sokrétű tudásából és tapasztalatából, miközben biztosítja, hogy technikai képességeik tükrözzék az egyediséget, amelyet át akarnak ültetni termékeikbe.
A parafa betakarítási és átalakítási tevékenysége mélyen gyökerezik a portugál hagyományokban. Ezzel a teljesen új megközelítésével azt kívánják elérni, hogy az emberek megismerjék és értékeljék Portugália kultúráját és magát a parafa anyagot egyaránt.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Jármű, Szabadtéri játék, Szerepjáték
Fejlesztési terület
koncentráció, kommunikációs képesség
Anyag
parafa
Cikkszám
810142
Tömeg
202 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek