Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Ásványvilág

Az ásványok különböző elemekből vagy vegyületekből állnak, amelyekre testünk különböző módon reagál. Az ásványok energiát tárolnak, és mivel mi, emberek energiából állunk, energiát cserélhetünk a kristállyal, amikor dolgozunk vele.

A kristályok javasolt gyógyító előnyei túlnyomórészt a mentális jólét területeit veszik körül; beleértve a megnövekedett nyugalom, pozitivitás és összpontosítás érzését, valamint a fokozott immunitást és a természetes fájdalomcsillapítást.

Az egyes kristályoknak sajátos energiáik is vannak, amelyek az élet különböző területeihez igazodhatnak, formájuk és színük – valamint típusuk – befolyásolja hatásukat.

Nagyban segítjük a kövek gyógyhatását, ha meg vannak rendszeresen tisztítva és fel vannak töltve. Az ásványok egészséges állapotáról úgy gondoskodhatsz, ha holdtöltekor kirakod az ablakba vagy meditálsz, jógázol vele. A tisztítás a megfelelő hatás elérése érdekében is fontos, hiszen így távoznak azok a negatív rezgések, amelyek időközben megtapadnak rajta. Olykor pihentessük is az ásványt, tegyük forrásvízbe és éjszaka ne viseljük.


45termék
15

Ásványkulacs

Raktáron
9 990 Ft 
8 490 Ft
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
450 Ft - 8 490 Ft
Ajánlott életkor
Típus
Anyag