Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Rólunk


Halihó! Örülünk, hogy ránk találtál :) Olvasd el, hogy miért is jött létre a mi kis Fakuckónk

Két gyermek szüleiként még inkább tudatosan teszünk nap, mint nap a természet és a környezetünk megóvása érdekében, hogy egy élhetőbb bolygót hagyjunk hátra az utódaink számára. A FaKuckó a klasszikus fajátékok iránti szenvedélyünkből született, amely a mi gyerekkorunkban is jelen volt. Hisszük, hogy ebben az elektronikus korban még mindig van helye az időtlen játékoknak, amelyek órákig tartó csodálatos játékkal jutalmazzák a kreatív gyerekeket. Ez a szemlélet állt a középpontban a webshopunk megálmodásakor. Waldorfos családként és pedagógusként elsődleges, hogy gyermekeink természetes alapú játékokat vegyenek a kezükbe, így a webshopunkban is magas minőségű, tanúsított és környezetbarát játékokat szeretnénk a magyarországi családok részére kínálni.

Gyermekeink, Áron és Noel a két kis segítőnk, akik a legfontosabb munkát végzik, hiszen ők azok, akik élesben tesztelik a termékeket. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy valódi tapasztalatokkal tudjuk kínálni Nektek termékeinket. 

                                                

 Milyen környezetbarát márkákat találsz nálunk?

A gyártók kiválasztásakor elsődleges szempont volt, hogy minden gyártónak kiemelkedően fontos legyen a FENNTARTHATÓSÁG, a Földünk védelme, és ezt a játékok előállítása és szállítása során is figyelembe vegyék. A termékeink szállítása során mi is előtérbe helyezzük az újrahasznosítást, így a csomagotokat is használt dobozokban szállítjuk hozzátok, hogy ezzel is adjunk még egy esélyt a dobozoknak, valamint Újpesten lehetőségetek van csomagolásmentesen, személyesen átvenni a rendeléseteket.                      

                            

Mi a mi mozgatórugónk?

Az a vágyunk, hogy a gyerekeknek gyönyörű és kellemes képet adjunk világunkról, annak minden emberi lényéről és állatáról. Célunk a fenntarthatóság megismertetése, hogy segítsünk hozzájárulni a zöldebb környezethez és ahhoz, hogy együtt különleges emlékeket hozzunk létre.

 

Csökkentsük együtt gyermekeink ökolábnyomát!

 

Miért válaszd a FaKuckót?

Ha számodra is fontos, hogy gyermekedet testi, lelki és érzelmi fejlődését támogató, kiváló minőségű játékok vegyék körül, akkor a Fakuckóban biztosan találsz számára megfelelő játékot.

Szeretnénk minden vásárlóknak pozitív élményt nyújtani miközben a virtuális polcainkon válogat. Kérlek Benneteket, amennyiben lenne kérdésetek, kérésetek, észrevételetek, keressetek fel bátran! Ne feledkezzetek meg feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen halljatok az újdonságainkról, valamint hogy sok-sok hasznos információkkal lássunk el Benneteket! 

Csatlakozz hozzánk a közösségi oldalainkon is:

    

 

Tarts velünk gyermekeink és Földünk mosolyáért!