Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Fenntartható kézbesítés

 

Mint tudjátok fontos számunkra, hogy minden téren fenntartható megoldásokat kínáljunk. Ezért a Fakuckótól rendelt természetes anyagokból készült játékainkat a lehető legkörnyezetbarátabb módon juttatjuk el hozzád:


1. Csomagolásmentesen


Amennyiben megoldható, vedd át személyesen Újpesten a Fakuckótól rendelt játékokat. Ez a legzöldebb megoldás, hiszen nincs csomagolás (saját táskában elviheted), valamint mivel nincs szállítás, így nincs karbonlábnyom sem.


2. Újrahasznosított papír csomagolással:


Ha mégis igénybe vennéd a futárszolgáltatást, akkor is biztos lehetsz benne, hogy ennek terén is fentartható megoldást kínálunk. Ugyanis minden dobozunk általunk újrahasznosított, mivel a környező üzletekből, szomszédoktól szerezzük be őket mielőtt az aprítóban végeznék.


3. Újrahasznosított papír kitöltő anyagok


Kitöltő anyagok használata sokszor elengedhetetlen. Ezért a papír kitöltő anyagokat is a környező cégektől kapjuk és újrahasznosítjuk őket.


4. Papír ragasztószalag


A csomagokat alaposan le kell zárni, hogy biztonságban eljusson hozzátok. Ehhez mi papír ragasztószalagot használunk, amely szilikonmentes ragasztóréteggel készült.


5. Öko számla


A számlát természetesen újrahasznosított papíron kapod meg :)


6. Fenntartható szállítás


Nem véletlen, hogy a futár szolgáltatások közül miért épp a Foxpost -ra jutott a választásunk. A fenntarthatóság a FOXPOST számára nem csupán az előírások és sztenderdek követése, hanem egy olyan szemléletet, mely működésük része.Jelenleg automatába szállítás esetén, egy házhoz kézbesített csomaghoz képest 60-70%-kal kevesebb károsanyag jut a levegőbe. A FOX Green program keretében 2025-re szeretnének a fővárosban karbonsemlegesen kiszállítani, ezt követően pedig ezt országosan minél szélesebb körben megvalósítani. Ezért elsők között kezdték tisztán elektromos gépjárművel a szállítást végezni. Ennek köszönhetően ma már lehetőségük van a fővárosban, kijelölt automatákra, helyi karbonsemleges csomagszállításra.