Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

ELOU PARAFA KAVICS
ELOU PARAFA KAVICS
13 500 Ft 
10 350 Ft

ELOU PARAFA KAVICS

ELOU PARAFA KAVICS
ELOU PARAFA KAVICS
ELOU PARAFA KAVICS
ELOU PARAFA KAVICS
A kaviccsal egyszerű a feladatunk: Mindössze ezt az öt darabot rakd egymásra! Ezt a célt azonban csak a türelem, az egyensúly éles érzete és a stabil kezek által irányított cselekvés útján lehet elérni. Így az ELOU kavics egy háromdimenziós puzzle-szerű játék, amely alkalmas arra, hogy aktívan dolgozzon a gyermek motorikus képességein, egyensúlyán és a pontosság javításán.

Márka
Eloucork
Raktáron
23
13 500 Ft 
10 350 Ft
Kezdete: 2023.12.01   Vége: 2024.03.08
Kedvezmény: 23
Megtakarítás 3 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 207 Ft
Részletek
Az ELOU játékok fő alkotóeleme parafa, amelyet a parafatölgy külső rétegeiből nyernek. Ez. 100% -ban természetes és 100% portugál.
Hipoallergén anyag, kompatibilis a gyermek fejlődésének minden szakaszával, amelynek fő tulajdonságai puha textúrájában, könnyedségében, ütésállóságában és vízhatlanságában rejlenek.
Nyersanyagként már széles körben használják a gazdasági ágazatokban, amelyek egyre inkább elismert hozzáadott értékkel bírnak, mint például az építőipar, a repülés és a területfejlesztés. Miért ne vihetnénk a játékok csodaországába?
Az Elou játékokat a legelismertebb nemzeti felsőoktatási intézményekkel együttműködve fejlesztették ki, hogy olyan differenciált terméket alkossanak, amely megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.
Az Elou egy parafával kapcsolatos ipari hálózatba tartozik, így profitálva partnerei sokrétű tudásából és tapasztalatából, miközben biztosítja, hogy technikai képességeik tükrözzék az egyediséget, amelyet át akarnak ültetni termékeikbe.
A parafa betakarítási és átalakítási tevékenysége mélyen gyökerezik a portugál hagyományokban. Ezzel a teljesen új megközelítésével azt kívánják elérni, hogy az emberek megismerjék és értékeljék Portugália kultúráját és magát a parafa anyagot egyaránt

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Építő, Szerepjáték, Nyílt végű
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika, kézügyesség, egyensúly
Anyag
parafa
Cikkszám
810210
Tömeg
3,56 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek