Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Elou parafa húzható mókus
Elou parafa húzható mókus
12 500 Ft 
10 350 Ft

Elou parafa húzható mókus

Elou parafa húzható mókus
Elou parafa húzható mókus
Elou parafa húzható mókus
A húzó játékok ideálisak arra, hogy ösztönözzék a gyermekeket, hogy álljanak talpon és fedezzék fel egyedül is a világot. Ezenkívül húzható mókusunk egy új útitársat is kínál a gyermeknek, hogy sétálgasson. Miközben megpróbálnak lépést tartani kis barátjukkal, a gyerekek dolgoznak koordinációjukon, hozzájárulva ezzel a mozgásfejlődésükhöz.

Márka
Eloucork
Raktáron
17
12 500 Ft 
10 350 Ft
Kezdete: 2023.12.01   Vége: 2024.01.01
Kedvezmény: 17
Megtakarítás 2 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 207 Ft
Részletek
Az ELOU játékok fő alkotóeleme parafa, amelyet a parafatölgy külső rétegeiből nyernek. Ez. 100% -ban természetes és 100% portugál.
Hipoallergén anyag, kompatibilis a gyermek fejlődésének minden szakaszával, amelynek fő tulajdonságai puha textúrájában, könnyedségében, ütésállóságában és vízhatlanságában rejlenek.
Nyersanyagként már széles körben használják a gazdasági ágazatokban, amelyek egyre inkább elismert hozzáadott értékkel bírnak, mint például az építőipar, a repülés és a területfejlesztés. Miért ne vihetnénk a játékok csodaországába?
Az Elou játékokat a legelismertebb nemzeti felsőoktatási intézményekkel együttműködve fejlesztették ki, hogy olyan differenciált terméket alkossanak, amely megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.
Az Elou egy parafával kapcsolatos ipari hálózatba tartozik, így profitálva partnerei sokrétű tudásából és tapasztalatából, miközben biztosítja, hogy technikai képességeik tükrözzék az egyediséget, amelyet át akarnak ültetni termékeikbe.
A parafa betakarítási és átalakítási tevékenysége mélyen gyökerezik a portugál hagyományokban. Ezzel a teljesen új megközelítésével azt kívánják elérni, hogy az emberek megismerjék és értékeljék Portugália kultúráját és magát a parafa anyagot egyaránt.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 0-1 éves korig
Típus
Jármű, Szabadtéri játék, Szerepjáték, Babáknak
Fejlesztési terület
koncentráció, kommunikációs képesség
Anyag
parafa
Cikkszám
810524
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek