Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Elou parafa húzható mókus
Elou parafa húzható mókus
12 500 Ft 
7 900 Ft

Elou parafa húzható mókus

Elou parafa húzható mókus
Elou parafa húzható mókus
Elou parafa húzható mókus

A húzható múkus ideális arra, hogy ösztönözzék a gyermeket, hogy álljanak fel és fedezzék fel egyedül is a világot. Ezenkívül húzható mókusunk remek útitársa lesz a gyermeknek, miközben sétálgat. Miközben megpróbálnak lépést tartani kis barátjukkal, a gyerekek dolgoznak koordinációjukon, hozzájárulva ezzel a mozgásfejlődésükhöz.

Mi mindent fejleszt ez a húzható játék?

  • A nagymotoros készségeket: Miközben gyermeked a játékot húzza, sok különböző izomcsoportot von be – a kézizmokat a madzag megragadásához, a kar izmait a húzáshoz, a lábakat pedig az egyensúlyozáshoz és az előrehaladáshoz. 
  • Segíti a szem-kéz koordinációt: A fizikai készségek használata mellett a gyermeknek kognitív készségeket is alkalmaznia kell – például a szem-kéz koordinációt – miközben húzós játékkal játszik.
  • Okot és okozatot mutat be: A húzójátékok gyors leckét adnak az ok-okozati összefüggésről: Ha gyermeke azt akarja, hogy a játéka kövesse a hátát, meg kell húznia a madzagot.
Márka
Eloucork
Raktáron
37
12 500 Ft 
7 900 Ft
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 37
Megtakarítás 4 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 158 Ft
Részletek

Az ELOU játékok fő alkotóeleme parafa, amelyet a parafatölgy külső rétegeiből nyernek. Ez 100% -ban természetes és 100% portugál.
Hipoallergén anyag, kompatibilis a gyermek fejlődésének minden szakaszával, amelynek fő tulajdonságai puha textúrájában, könnyedségében, ütésállóságában és vízhatlanságában rejlenek.
Nyersanyagként már széles körben használják a gazdasági ágazatokban, amelyek egyre inkább elismert hozzáadott értékkel bírnak, mint például az építőipar, a repülés és a területfejlesztés. Miért ne vihetnénk a játékok csodaországába?
Az Elou játékokat a legelismertebb nemzeti felsőoktatási intézményekkel együttműködve fejlesztették ki, hogy olyan differenciált terméket alkossanak, amely megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.
Az Elou egy parafával kapcsolatos ipari hálózatba tartozik, így profitálva partnerei sokrétű tudásából és tapasztalatából, miközben biztosítja, hogy technikai képességeik tükrözzék az egyediséget, amelyet át akarnak ültetni termékeikbe.
A parafa betakarítási és átalakítási tevékenysége mélyen gyökerezik a portugál hagyományokban. Ezzel a teljesen új megközelítésével azt kívánják elérni, hogy az emberek megismerjék és értékeljék Portugália kultúráját és magát a parafa anyagot egyaránt.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 0-1 éves korig
Típus
Jármű, Szabadtéri játék, Szerepjáték, Babáknak
Fejlesztési terület
koncentráció, kommunikációs képesség
Anyag
parafa
Cikkszám
810524
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek