Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Elou parafa vitorláshajó
Elou parafa vitorláshajó
10 450 Ft

Elou parafa vitorláshajó

Elou parafa vitorláshajó
Elou parafa vitorláshajó
Elou parafa vitorláshajó
Elou parafa vitorláshajó
Ki mondta, hogy a fürdési idő unalmas és eseménytelen legyen? Ennek ellensúlyozására kifejlesztettük a vízálló játékok teljes választékát, amelyek fő célja a gyermek szórakoztatása a mindennapi rutin teljesítése közben. A magát felszínen tartó vitorlás hajónkkal a gyerekek elképzelhetik, hogy simán cirkálnak a mélykék óceánon, vagy bátran szembenézhetnek az óriási viharokkal.


Márka
Eloucork
Raktáron
10 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
Részletek
Az ELOU játékok fő alkotóeleme parafa, amelyet a parafatölgy külső rétegeiből nyernek. Ez. 100% -ban természetes és 100% portugál.
Hipoallergén anyag, kompatibilis a gyermek fejlődésének minden szakaszával, amelynek fő tulajdonságai puha textúrájában, könnyedségében, ütésállóságában és vízhatlanságában rejlenek.
Nyersanyagként már széles körben használják a gazdasági ágazatokban, amelyek egyre inkább elismert hozzáadott értékkel bírnak, mint például az építőipar, a repülés és a területfejlesztés. Miért ne vihetnénk a játékok csodaországába?
Az Elou játékokat a legelismertebb nemzeti felsőoktatási intézményekkel együttműködve fejlesztették ki, hogy olyan differenciált terméket alkossanak, amely megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.
Az Elou egy parafával kapcsolatos ipari hálózatba tartozik, így profitálva partnerei sokrétű tudásából és tapasztalatából, miközben biztosítja, hogy technikai képességeik tükrözzék az egyediséget, amelyet át akarnak ültetni termékeikbe.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Építő, Jármű
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika, kézügyesség, egyensúly
Anyag
parafa
Cikkszám
810470
Tömeg
234 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek