Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, fémdobozban
Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, fémdobozban
4 590 Ft

Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, fémdobozban

Mindenki hallott már a Stockmar viaszceruzákról. Ez nem meglepő. Ezek megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészeti követelményeknek. Elegáns kialakítás, vonzó csomagolás és kellemes illat, a Stockmar viaszkréták a gyermek minden érzékszervét vonzzák. A Stockmar méhviaszkrétái éveken át tartó rajzolási élményt biztosítanak.

Nem mérgezőek.

Hossza: 83 mm
Átmérője: 12 mm
Márka
Stockmar
Raktáron
4 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 46 Ft
Részletek

A Stockmar méhviaszkrétákat 8 darabos, 12 darabos és 16 darabos csomagolásban találhatjátok meg a Fakuckóban, valamint egy különleges színösszeállítás is kapható a különleges alkotásokhoz. 

Valamint természetesen ebben az esetben is lehetőségetek van a Waldorf szemléletet figyelembe véve a Waldorf válogatásunkat váalasztani, amelyben csodás színű zsírkrétákat találtok.

A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre. Világunk iránti felelősségtudatból, amikor termékeiket gyártják, felülmúlják a törvényi biztonsági követelményeket.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Rajz, Alkotás
Fejlesztési terület
finommotorika, szem-kéz koordináció
Cikkszám
64
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek