Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Stockmar méhviaszceruza, 12 színű, papírdobozban
Stockmar méhviaszceruza, 12 színű, papírdobozban
5 790 Ft

Stockmar méhviaszceruza, 12 színű, papírdobozban

Stockmar méhviaszceruza, 12 színű, papírdobozban
Stockmar méhviaszceruza, 12 színű, papírdobozban
A tökéletes alkotásokhoz elengedhetetlen a kiváló minőségű ceruza. Ehhez ajánljuk a Stockmar gyönyörű színű méhviaszceruzáit, amelyeket papírdobozba csomagoltunk.

A készlet tartalma: 12 különböző színű méhviaszceruza
A méhviasz ceruzák színének ragyogása, sokoldalú használata és illata feléleszti a gyermekek érzékeit. Elegáns megjelenése, kellemes illata és kiváló tulajdonságai (nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem morzsálódik, nem ragad, nem kenődik, stb…), teszik a Stockmar méhviasz ceruzáit a művészeti oktatás elsődleges kellékévé.

Méretek:

hosszúság: 83 mm
átmérő: 12 mm
Márka
Stockmar
Raktáron
5 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft
Részletek

A Stockmar méhviaszkrétákat 8 darabos, 12 darabos és 16 darabos csomagolásban találhatjátok meg a Fakuckóban, valamint egy különleges színösszeállítás is kapható a különleges alkotásokhoz. 

Valamint természetesen ebben az esetben is lehetőségetek van a Waldorf szemléletet figyelembe véve a Waldorf válogatásunkat váalasztani, amelyben csodás színű zsírkrétákat találtok.

A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre. Világunk iránti felelősségtudatból, amikor termékeiket gyártják, felülmúlják a törvényi biztonsági követelményeket.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Rajz, Alkotás
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika
Cikkszám
67
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek