Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek
Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek
4 990 Ft

Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek

Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek
Stockmar méhviaszceruza, 8 színű, különleges színek
A tökéletes alkotásokhoz elengedhetetlen a kiváló minőségű ceruza, zsírkréta. Ehhez ajánljuk a Stockmar különleges színű méhviaszceruzáit, amelyeket fémdobozba csomagoltunk.

Nem morzsolódik, nem ragad, nem mérgező. Csak a finom illat és a varázslatos színek.
Márka
Stockmar
Raktáron
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek
A készlet tartalma:

25 gold/arany
26 silver/ezüst
34 pearl pink/gyöngyház rózsaszín
42 magenta/magenta
43 flame red/lángvörös
44 mid yellow/középsárga
45 leaf green/lombzöld
47 indigo/indigó
Méretek:

hosszúság: 83 mm
átmérő: 12 mm

A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre. Világunk iránti felelősségtudatból, amikor termékeiket gyártják, felülmúlják a törvényi biztonsági követelményeket.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Rajz, Alkotás
Fejlesztési terület
finommotorika, szem-kéz koordináció
Anyag
méhviasz, zsírkréta
Cikkszám
11085
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek