Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

STOCKMAR Méhviaszkréta tégla 8 színű, fémdobozban
STOCKMAR Méhviaszkréta tégla 8 színű, fémdobozban
4 690 Ft

STOCKMAR Méhviaszkréta tégla 8 színű, fémdobozban

STOCKMAR Méhviaszkréta tégla 8 színű, fémdobozban
STOCKMAR Méhviaszkréta tégla 8 színű, fémdobozban
STOCKMAR Méhviaszkréta tégla 8 színű, fémdobozban

A Stockmar viaszkréta téglák felébresztik a művészt a kisgyermekben. Irányítják gyermekeinket az első rajzélménytől kezdve otthon, óvodában majd az iskolában is.


Kialakításának köszönhetően megtanítja a gyermeket a háromujjas fogásra, előkészítve ezzel a háromszögletű ceruzák helyes használatához.


A kréta nem ragad, nem morzsálódik, nem kenődik, és nem tartalmaz káros anyagokat.

Márka
Stockmar
Raktáron
4 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Részletek

 A Fakuckó virtuális polcain 8darabos,  12 darabos és 16 darabos kiszerelésben kapható, vagy Ti is összeállíthatjátok saját készleteteket. 

Ha pedig szem előtt tartod, hogy a waldorf szemléletnek megfelelő színösszeállítást adj a gyermeked kezébe, akkor válaszd a 8 darabos Waldorf válogatást.

A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre. Világunk iránti felelősségtudatból, amikor termékeiket gyártják, felülmúlják a törvényi biztonsági követelményeket.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.

A krétát legegyszerűbben a nálunk megvásárolható natúr fa tolltartóban tarthatjuk, amibe 16 téglakréta fér el.

A készlet 8 különböző színű krétát tartalmaz:

01 kárminpiros
03 narancssárga
05 citromsárga
07 zöld
09 kék
11 kékeslila
13 vörösbarna
15 fekete


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Rajz, Alkotás
Fejlesztési terület
szem-kéz koordináció, finommotorika, koncentráció
Anyag
méhviasz, zsírkréta
Cikkszám
71
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek