Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Méhviaszkréta tégla darabra - Stockmar
Méhviaszkréta tégla darabra - Stockmar
450 Ft

Méhviaszkréta tégla darabra - Stockmar

Méhviaszkréta tégla darabra - Stockmar
Méhviaszkréta tégla darabra - Stockmar
Ha kifogyott valamelyik szín, vagy Te szeretnéd összeállítani a saját szetted, akkor rendelheted a méhviaszkréta téglákat akár darabra is.

A Stockmar viaszkréta téglák felébresztik a művészt a kisgyermekben. Irányítják gyermekeinket az első rajzélménytől kezdve otthon, óvodában majd az iskolában is.

Kialakításának köszönhetően megtanítja a gyermeket a háromujjas fogásra, előkészítve ezzel a háromszögletű ceruzák helyes használatához.
A kréta nem ragad, nem morzsálódik, nem kenődik, és nem tartalmaz káros anyagokat.
Raktáron
450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Részletek
A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.


A krétát legegyszerűbben a nálunk megvásárolható natúr tolltartóban tarthatjuk, amibe 16 téglakréta fér.

Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
73
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek