Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG

GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG
GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG
GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG
GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG
GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG
GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG
GRIMM'S SZIVÁRVÁNY 10 ÍVŰ SZÁMORSZÁG

A Grimm's Számország építő egy gyönyörű, 10 darabból álló, fából készült szivárvány - nyíltvégű szivárványos játék, olyan színekben, amelyek tökéletesen illeszkednek a Grimm's számolós játékokhoz.

Olvasd el blogcikkünket: Hogyan játsszunk a fa szivárványjátékkal?

 A Grimms számolós fajátékokkal a gyermekek maguk fedezik fel a tízes számrendszert, játék közben a színek és számok között kalandozva megtalálják az összefüggéseket.

Ez a nyílt végű játék fejleszti a gyermek finom motoros készségeit, a tapintási érzékelését, a koncentrációját, a számolási készségeit, a képzeletet és próbára teszi a türelmét. A szivárványból tökéletes piramist is építhetünk, vagy egyensúlyozó játékként is használható.

Márka
Grimm's
Nincs raktáron
25 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Részletek

A Grimms szivárványhoz ajánljuk még, hogy különböző kiegészítőkkel még színesebbé varázsold a játékidőt. Ilyen lehet például a Grimms szivárvány félkörök, építőkockák vagy építőlapok.

Közkedvelt a gyermekek körében, hogy Grimm's  ember figurákkal, autókkal vagy éppen fa golyókkal dobják fel a kreatív játékot.

Nézd meg a többi szivárványukat az összes kiegészítővel itt.

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Méretei:

hossza: 27,5 cm, magassága: 13,5 cm

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!

 


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 10 éves kor felett, 10 éves kor felett, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Szivárvány, Építő, Nyílt végű
Fejlesztési terület
egyensúly, finommotorika, kézügyesség, koncentráció, szem-kéz koordináció, tapintóérzék, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
GR10707
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek