Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
30 990 Ft

GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL

GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL

A 12 ívű Grimm's nagy szivárvány pasztell színekben egy fantasztikus nyílt végű játék - minden korosztály megtalálja benne rejlő kihívást.

Olvasd el blogcikkünket: Hogyan játsszunk a fa szivárványjátékkal?

A Grimms szivárvány tizenkét szivárványszínű ívét egyetlen fatörzsből vágáták ki, majd gyermekbiztos vízbázisú festékekkel festették, amelyek látszati engedik a fa természetes erezetét.

 

A fa szivárvány játék elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. Mindenki megtalálja a módját, hogyan kell játszani vele. Ez maga varázslat. 


Engedd, hogy gyermeked kreativitása szárnyakat bontson. Használható alagútként, kerítésként, ágyként, hidakként, bármi, amit gyermeked csak el tud képzelni.

Ez a nyílt végű játék fejleszti a gyermek finom motoros készségeit, a tapintási érzékelését, a koncentrációját, a számolási készségeit, a képzeletet és próbára teszi a türelmét. A szivárványból tökéletes piramist is építhetünk, vagy egyensúlyozó játékként is használható.

Válassz hozzá további pasztell kiegészítőket: pasztell színű építőkockákat, félköröket, vagy tömör fából készült golyót a golyópályákhoz.

Márka
Grimm's
Raktáron
30 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 310 Ft
Részletek

A Grimms szivárványhoz ajánljuk még, hogy különböző kiegészítőkkel még színesebbé varázsold a játékidőt. Ilyen lehet például a Grimms szivárvány félkörök, építőkockák vagy építőlapok.

Közkedvelt a gyermekek körében, hogy Grimm's  ember figurákkal, autókkal vagy éppen fa golyókkal dobják fel a kreatív játékot.

Nézd meg a többi szivárványukat az összes kiegészítővel itt.

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Méretei:

A szivrávány hossza 35,5-36,5 cm, magassága 17-18 cm.

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.


Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
10 éves kor felett, 2-3 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Alkotás, Nyílt végű, Szivárvány
Fejlesztési terület
egyensúly, finommotorika, koncentráció, kézügyesség, szem-kéz koordináció, tapintóérzék, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
GR10673
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek