Regisztrálj, majd a hírlevélre való feliratkozás megerősítése után az 500 Ft –ot érő pontok automatikusan a TIÉD, valamint minden megvásárolt termék után hűségpontokat írunk jóvá, amelyet következő vásárlásaid során beválthatsz. Légy részese Te is!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
29 990 Ft
ÚJ

GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL

GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL
GRIMM'S NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ PASZTELL

A 12 ívű Grimm's nagy szivárvány pasztell színekben egy fantasztikus nyílt végű játék - minden korosztály megtalálja benne rejlő kihívást.

A Grimm's szivárvány tizenkét szivárványszínű ívét egyetlen fatörzsből vágáták ki, majd gyermekbiztos vízbázisú festékekkel festették, amelyek látszati engedik a fa természetes erezetét.

 

A fa szivárvány játék elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. Mindenki megtalálja a módját, hogyan kell játszani vele. Ez maga varázslat. 


Engedd, hogy gyermeked kreativitása szárnyakat bontson. Használható alagútként, kerítésként, ágyként, hidakként, bármi, amit gyermeked csak el tud képzelni.

Ez a nyílt végű játék fejleszti a gyermek finom motoros készségeit, a tapintási érzékelését, a koncentrációját, a számolási készségeit, a képzeletet és próbára teszi a türelmét. A szivárványból tökéletes piramist is építhetünk, vagy egyensúlyozó játékként is használható.


Kérd most Packeta átvevőhelyre 499 Ft-ért, vagy 18 ezer Ft felett 0 Ft-ért :)

Márka
Grimm's
Raktáron
29 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Részletek

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Méretei:

A szivrávány hossza 35,5-36,5 cm, magassága 17-18 cm.

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.


Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!

Adatok
Ajánlott életkor
0-1 éves korig, 1-2 éves korig, 10 éves kor felett, 2-3 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Alkotás, Nyílt végű, Szivárvány
Fejlesztési terület
egyensúly, finommotorika, koncentráció, kézügyesség, szem-kéz koordináció, tapintóérzék, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
GR10673
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek