Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos
Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos
30 990 Ft

Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos

Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos
Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos
Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos
Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos
Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos
Grimms nagy szivárvány építő - 12 darabos

A 12 ívű Grimm's nagy szivárvány egy rendkívül sokoldalú játék - minden korosztály megtalálja benne a kihívást, nem hiába a Grimm's játékok legnagyobb kedvence.

Olvasd el blogcikkünket: Hogyan játsszunk a fa szivárványjátékkal?

A Grimms szivárvány tizenkét szivárványszínű ívét egyetlen fatörzsből vágáták ki, majd gyermekbiztos vízbázisú festékekkel festették, amelyek látszati engedik a fa természetes erezetét.

A Grimm's szivárvány merész színei megmozgatják gyermeked fantáziáját és kreativitását, és órákig tartó, végtelen játékot biztosítanak.

A fa szivárvány játék elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. Mindenki megtalálja a módját, hogyan kell játszani vele. Ez maga varázslat. 


Engedd, hogy gyermeked kreativitása szárnyakat bontson. Használható alagútként, kerítésként, ágyként, hidakként, bármi, amit gyermeked csak el tud képzelni.

Ez a nyílt végű játék fejleszti a gyermek finom motoros készségeit, a tapintási érzékelését, a koncentrációját, a számolási készségeit, a képzeletet és próbára teszi a türelmét. A szivárványból tökéletes piramist is építhetünk, vagy egyensúlyozó játékként is használható.

Márka
Grimm's
Raktáron
30 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 310 Ft
Részletek

A Grimms szivárványhoz ajánljuk még, hogy különböző kiegészítőkkel még színesebbé varázsold a játékidőt. Ilyen lehet például a Grimms szivárvány félkörök, építőkockák vagy építőlapok.

Közkedvelt a gyermekek körében, hogy az azonos színekben megtalálható Grimm's  ember figurákkal, autókkal vagy éppen fa golyókkal dobják fel a kreatív játékot.

Nézd meg a többi szivárványukat az összes kiegészítővel itt.

Méretei:

A szivrávány hossza 35,5-36,5 cm, magassága 17-18 cm.

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
10 éves kor felett, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Alkotás, Nyílt végű, Szivárvány
Fejlesztési terület
egyensúly, finommotorika, koncentráció, kézügyesség, szem-kéz koordináció, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
GR10670_
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek