Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY
GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY
10 990 Ft

GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY

GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY
GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY
GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY
GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY
GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY
GRIMM'S FA SZIVÁRVÁNY

A 6 ívű Grimm's szivárvány kiváló választás a legkisebbeknek. Ez egy klasszikus Waldorf játék, amely a kreatív és fantáziadús játék végtelen sokféleségét inspirálja.

Olvasd el blogcikkünket: Hogyan játsszunk a fa szivárványjátékkal?

 

A Grimm's szivárvány merész színei megmozgatják gyermeked fantáziáját és kreativitását, és órákig tartó, végtelen játékot biztosítanak.

A fa szivárvány játék elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. Mindenki megtalálja a módját, hogyan kell játszani vele. Ez maga varázslat. 


Engedd, hogy gyermeked kreativitása szárnyakat bontson. Használható alagútként, kerítésként, ágyként, hidakként, bármi, amit gyermeked csak el tud képzelni.

Ez a nyílt végű játék fejleszti a gyermek finom motoros készségeit, a tapintási érzékelését, a koncentrációját, a számolási készségeit, a képzeletet és próbára teszi a türelmét. A szivárványból tökéletes piramist is építhetünk, vagy egyensúlyozó játékként is használható.

Márka
Grimm's
Raktáron
10 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Méretei:

A legnagyobb átmérő 17 cm

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Nyílt végű, Állat, Szivárvány
Fejlesztési terület
egyensúly, finommotorika, koncentráció, kézügyesség, szem-kéz koordináció, szem-kéz koordináció, tapintóérzék
Anyag
fa
Cikkszám
GR10700
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek