Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Pinter Woods Festett szivárvány kék - 10 ív
Pinter Woods Festett szivárvány kék - 10 ív
23 900 Ft

Pinter Woods Festett szivárvány kék - 10 ív

Pinter Woods Festett szivárvány kék - 10 ív
Pinter Woods Festett szivárvány kék - 10 ív

A fa szivárvány játék elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. Mindenki megtalálja a módját, hogyan kell játszani vele. Ez maga varázslat. A Pinter Woods csodaszép szivárványainak ívei 8 cm vastagságúak, aminek köszönhetően fantasztikus könnyedséggel építhetőek.
Engedd, hogy gyermeked kreativitása szárnyakat bontson. Használható alagútként, kerítésként, ágyként, hidakként, bármi, amit gyermeked csak el tud képzelni.

Ez a nyílt végű játék fejleszti a gyermek finom motoros készségeit, a tapintási érzékelését, a koncentrációját, a számolási készségeit, a képzeletet és próbára teszi a türelmét. A szivárványból tökéletes piramist is építhetünk, vagy egyensúlyozó játékként is használható.

A különleges csiszolásának köszönhetően nem engedi elcsúszni az egyes darabokat. Ez a minőségi keményfából készült szivárvány nem fog összetörni, ha alkotásunk esetleg felborul, mivel kiemelkedően magas a terhelhetősége.


Márka
Pinter Woods
Raktáron
23 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 239 Ft
Részletek
Anyaga: Hársfából készült, vékonylazúrral festett. A felületkezelésre használt impregnáló gyantaolaj DIN EN 71/3 szerint gyermekjátékok kezelésére alkalmas, illetve DIN 53160 alapján nyál- és izzadságálló.

Méret: 10 ív, 38 cm x 19 cm x 8 cm

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.
1 évesnél idősebb gyermekeknek ajánlott. Szülői felügyelet szükséges.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Nyílt végű, Építő, Szivárvány
Fejlesztési terület
tapintóérzék, szem-kéz koordináció, kézügyesség, finommotorika, koncentráció, egyensúly
Anyag
fa
Cikkszám
PWSZIV10KEK
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek