Regisztrálj, majd a hírlevélre való feliratkozás megerősítése után az 500 Ft –ot érő pontok automatikusan a TIÉD, valamint minden megvásárolt termék után hűségpontokat írunk jóvá, amelyet következő vásárlásaid során beválthatsz. Légy részese Te is!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Logi - vár
Logi - vár
8 990 Ft

Logi - vár

Logi-vár fából készült építőjáték óvodás és iskolás gyerekeknek. Az építőjáték 5 alkatrész típust tartalmaz, különböző méretű gerendákat és tűzfalakat, melyek egymással kompatibilisek, összeépíthetőek. 1 készlet 86 elemből áll.
Különlegessége, hogy az építőelemeinek méretaránya és összeillesztési módja ugyanolyan, mint a valódi gerendaházak építésénél alkalmazott technológia
Márka
Logi - Vár
Raktáron
8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
Részletek
Logi-vár fából készült építőjáték óvodás és iskolás gyerekeknek. Az építőjáték 5 alkatrész típust tartalmaz, különböző méretű gerendákat és tűzfalakat, melyek egymással kompatibilisek, összeépíthetőek. 1 készlet 86 elemből áll, és építmények képét is tartalmazza. A gerendák elmozdulását csapolás akadályozza meg, így különböző módon összeforgathatóak. A kreatív építőjáték megmozgatja a gyermekek fantáziáját és a kézügyességüket is fejleszti az összeépítés. Óvodás, iskolás csoportok részére is ajánljuk, hiszen rengeteg minden építhető belőle. Építmények, várak, babaházba bútor szerepjátékhoz, járművek stb. Otthoni használatra 1-2 csomagot javaslunk, hogy minél több mindent meg tudjon a gyermek építeni. Csoportok és profi építőmesterek részére a 3-4 csomagot.
egítség képen minden 86 elemes egységcsomag fajáték tartalmaz egy 12 oldalas tájékoztató füzetet és egy 2 oldalas prospektust. Anyaga: bükk fűrészáru natúr felülettel. A komolyabb építményekhez érdemes több Logi-Vár készletet vásárolni.
Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Építő, Nyílt végű
Fejlesztési terület
koordinációs készség, egyensúly, kézügyesség, koncentráció
Anyag
fa
Cikkszám
11536
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek