Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Logi - vár natúr fa építőjáték 2 garnitúra
Logi - vár natúr fa építőjáték 2 garnitúra
29 990 Ft

Logi - vár natúr fa építőjáték 2 garnitúra

Logi - vár natúr fa építőjáték 2 garnitúra
Logi - vár natúr fa építőjáték 2 garnitúra

A Logi-vár natúr fából készült építőjáték óvodás és iskolás gyerekeknek.

Ez egy olyan játék, amely maximálisan elősegíti a gyermek kreativitását, térlátását, szem - kéz koordinációját egyaránt. 

Az építőjáték 5 alkatrész típust tartalmaz, különböző méretű gerendákat - 3 különböző hosszúságú (9, 14.5, illetve 26cm) és tűzfalakat -  2db kisebb és 2db nagyobb tűzfal elemet, amelyek egymással kompatibilisek, összeépíthetőek. Szinte bármilyen térbeli struktúra megépíthető.  A két készlet 172 elemből áll.
A Logi - vár egyedisége abban rejlik, hogy az építőelemeinek méretaránya és összeillesztési módja ugyanolyan, mint a valódi gerendaházak építésénél alkalmazott technológia. A hagyományos építőkockákkal ellentétben a Logi -várból épített szerkezet nem tud szétesni a gerendákon található bemélyedéseknek köszönhetően.

Márka
Logi - Vár
Raktáron
29 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Részletek
Logi-vár fából készült építőjáték óvodás és iskolás gyerekeknek. Az építőjáték 5 alkatrész típust tartalmaz, különböző méretű gerendákat és tűzfalakat, melyek egymással kompatibilisek, összeépíthetőek. 1 készlet 86 elemből áll, és építmények képét is tartalmazza. A gerendák elmozdulását csapolás akadályozza meg, így különböző módon összeforgathatóak. A kreatív építőjáték megmozgatja a gyermekek fantáziáját és a kézügyességüket is fejleszti az összeépítés. Óvodás, iskolás csoportok részére is ajánljuk, hiszen rengeteg minden építhető belőle. Építmények, várak, babaházba bútor szerepjátékhoz, járművek stb. Otthoni használatra 1-2 csomagot javaslunk, hogy minél több mindent meg tudjon a gyermek építeni. Csoportok és profi építőmesterek részére a 3-4 csomagot.
Segítség képen minden 86 elemes egységcsomag fajáték tartalmaz egy 12 oldalas tájékoztató füzetet és egy 2 oldalas prospektust. Anyaga: bükk fűrészáru natúr felülettel. A komolyabb építményekhez érdemes több Logi-Vár készletet vásárolni.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Nyílt végű, Építő
Fejlesztési terület
finommotorika, koncentráció, szem-kéz koordináció, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
11537
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek