Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Pippa és Pelle
Pippa és Pelle
2 900 Ft

Pippa és Pelle

Pippa és Pelle
Pippa és Pelle

Daniela Drescher szemet gyönyörködtető meseillusztrációi ez alkalommal két kis manó történetét keltik életre legújabb mesekönyvünkben, mely tökéletesen illik az apró kezekbe. Pippa és Pelle méltán lettek a világhírű festőművésznő legnépszerűbb hősei: a versikék és a megkapó képek a gyermekek kedvencévé tették a szabadban velük töltött napot.

Ez alkalommal Pippa és Pelle útitársaiként élhetnek át egy izgalmas kalandot a legkisebbek: amint a felkelő nap sugarai felébresztik őket, kosárkájukban uzsonnájukkal már indulhatnak is rejtelmekkel teli környezetük felfedezésére.

Megismerkednek az őket körülvevő természet kis lakóival, felfedezik a bokrok alól előbújó csigát, a virágok kelyhéből nektárt szürcsölő pillangót, a pöttyös katicabogarat, az énekesmadarat, és ezután a kaland után még a felkelő Holdat is barátjukként üdvözölhetik majd, amint jó éjt nekik, miután számtalan élménnyel gazdagodva hazatértek.

A könyvet rövid versikék színesítik, továbbrepítve a gyermekek szárnyaló fantáziáját a csodák megannyi felfedeznivalót rejtő világába.

Márka
Casparus
Raktáron
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Babáknak, Könyv
Anyag
karton
Cikkszám
PIPPAESPELLE
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek