Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Évszakasztal Grimm's
Évszakasztal Grimm's
39 500 Ft

Évszakasztal Grimm's

Évszakasztal Grimm's
Évszakasztal Grimm's
Évszakasztal Grimm's
Évszakasztal Grimm's
Évszakasztal Grimm's
Évszakasztal Grimm's
Évszakasztal Grimm's

Gyönyörű évszakasztal a Grimm's-től.

  • ideális húsvétra, karácsonyra, születésnapra, évszakasztalnak és asztaldísznek.
  • 3 szint a szabad tervezéshez.
  • 7 süllyesztett sárgaréz gyertyatartó.
  • Hely a Grimm's  figuráknak és kiegészítőknek
  • Nyílás az alsó szinten egy képeslap számára.

Az ívelt szintek formájukban a virágokra emlékeztetnek. A fa állvány 60 cm magas, 3 szinttel a szabad kialakítás érdekében. A legalsó szinten 7 süllyesztett sárgaréz gyertyatartó található. Az alsó szinten található rés egy gyönyörű, hangulatos képeslapnak kínál helyet az évszaknak megfelelően. A Grimm's figurái az évszakasztal díszítésére is használhatók. A gyertyatartók lyukaiba akár márványok, kövek vagy virágfejek helyezhetőek el - húsvétkor húsvéti tojások lehetnek a lyukakban.

Karácsonykor az állványt fenyőágakkal, tobozokkal, csillagokkal vagy más szép elemekkel díszítik. Kis drágakövekkel vagy babákkal, természeti kincsekkel, sálakkal és virágokkal a faállvány szemet gyönyörködtetővé és a ház középpontjává válik. A dekorációs állvány alkalmas adventi koszorútartónak, kis muffinokhoz, tortákhoz tortatartónak vagy nagyobb partik asztali díszeként is! Nagyon sokféleképpen lehet díszíteni az évszakasztalt.

 

 

Márka
Grimm's
Raktáron
39 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 395 Ft
Részletek

Anyaga: olajozott égerfa.
Méretek: magasság 60 cm, Ø kb.43 cm.
Gyertya és dekoráció nélkül szállítjuk!

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
0-1 éves korig, 1-2 éves korig, 10 éves kor felett, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Kiegészítő
Anyag
fa
Cikkszám
GRIMMSEVSZAKASZTAL08900
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek