Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

A kertben - Marbushka 5+
A kertben - Marbushka 5+
11 900 Ft

A kertben - Marbushka 5+

A kertben - Marbushka 5+
A kertben - Marbushka 5+
A kertben - Marbushka 5+

A mesebeli kertben a tavasszal elültetett magok sudár fákká cseperednek őszre, ha a Nap ragyog rájuk és ti kis kertészek gondosan locsoljátok őket! De ügyesnek kell lennetek, hogy mindig legyen elég vizetek és végezzetek, mielőtt a sötét felhők eltakarják a napot az égen! Taktikai játék versenyzős és kooperatív lehetőséggel.

 

A játék célja: Ültessétek el az összes magot a készletetekből és neveljétek őket fává, mielőtt a fagyot hozó felhők eltakarják a Napot! Akinek elsőként fogy el minden a készletéből, az nyer!

 

A játék teljes leírását itt tölthetitek le!

Márka
Marbushka
Raktáron
11 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 119 Ft
Részletek

AJNÁNLOTT ÉLETKOR: 5 ÉVES KORTÓL

jÁTÉKOSOK SZÁMA: 2-4 JÁTÉKOS

JÁTÉKIDŐ: KB. 15 PERC

MÉRET: DOBOZ MÉRET: 21X21 CM

TÁBLA: 30X30 CM
FÁK: 3-8 CM
BÁBUK: 7 CM

A CSOMAG TARTALMA

  • 1 JÁTÉKTÁBLA, 4 KERTÉSZ
    1 NAP, 8 FELHŐ
    4X MAG, 4X CSERJE, 4X FA
    24 VÍZCSEPP
    1 PÖRGETTYŰ

A MÁRKÁRÓL:

A Marbushkát Beatrix és László, egy házaspár alapította. A játékok magyarországi műhelyben készülnek, mindeközben a pár jelenleg a hollandiai Leiden városában él.

A kiváló design mögött meghúzódó filozófia az eredetiség, az őszinteség, fontos számukra a kézi készítés (a nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve) és a játékosság. Céljuk, hogy új értelmet adjanak a gyerekek játékának, és egy új világot teremtsenek, amelyben a gyerekek és szüleik együtt élvezhetik a közösen eltöltöltött időt és játszhatnak.

A Fakuckóhoz hasonlóan a Marbushka is hisz abban, hogy a fenntartható minőséget csak természetes anyagok felhasználásával és a legjobb kivitelezéssel lehet elérni. Az általuk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.  A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Sok generáción át tartó játékokat készítenek, amelyeket nem csak a megjelenésük, hanem a tartalom, a kivitelezés és a szándék miatt is nagyra tartunk.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
6 éves kor felett, 3-6 éves korig, 10 éves kor felett
Típus
Társasjáték
Fejlesztési terület
logika, megfigyelőképesség
Anyag
karton
Cikkszám
MBKERTBEN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek