Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Ügynökök 10+ Marbushka
Ügynökök 10+ Marbushka
14 900 Ft

Ügynökök 10+ Marbushka

Ügynökök 10+ Marbushka
Ügynökök 10+ Marbushka
Ügynökök 10+ Marbushka
Ügynökök 10+ Marbushka
Ügynökök 10+ Marbushka
Ügynökök 10+ Marbushka

Egy sötét ügy lezárása után a döntő bizonyítékot tartalmazó barna aktatáska eltűnt. Négy ügynök keveredett gyanúba, hogy rejtegeti a T.E.R.V.-et és titkosügynökként a te feladatod, hogy leleplezd az igazi tettest, megszerezd a kulcsot az irodájához, és lefoglald a táskát. Szállj villamosra, járd be a várost, szerezz minél több információt, de vigyázz, ne kerülj reflektorfénybe!

10 éven felülieknek ajánlott

2-4 JÁTÉKOS

JÁTÉKIDŐ: KB. 45 PERC

Márka
Marbushka
Raktáron
14 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 149 Ft
Részletek

DOBOZ MÉRET: 16x32 CM
TÁBLA: 41x41 CM
BÁBUK: 8 CM

A csomag tartalma:

JÁTÉKTÁBLA, 4 KULCS
FÉNYSZÓRÓ, 60 KÁRTYA
8 ÜGYNÖK, 4 AKTATÁSKA
IRATTARTÓ, JEGYZETTÖMB
DOBÓKOCKA

 

MÁRKÁRÓL:

A Marbushkát Beatrix és László, egy házaspár alapította. A játékok magyarországi műhelyben készülnek, mindeközben a pár jelenleg a hollandiai Leiden városában él.

A kiváló design mögött meghúzódó filozófia az eredetiség, az őszinteség, fontos számukra a kézi készítés (a nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve) és a játékosság. Céljuk, hogy új értelmet adjanak a gyerekek játékának, és egy új világot teremtsenek, amelyben a gyerekek és szüleik együtt élvezhetik a közösen eltöltöltött időt és játszhatnak.

A Fakuckóhoz hasonlóan a Marbushka is hisz abban, hogy a fenntartható minőséget csak természetes anyagok felhasználásával és a legjobb kivitelezéssel lehet elérni. Az általuk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.  A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Sok generáción át tartó játékokat készítenek, amelyeket nem csak a megjelenésük, hanem a tartalom, a kivitelezés és a szándék miatt is nagyra tartunk.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
10 éves kor felett
Típus
Társas
Fejlesztési terület
logika, koncentráció
Anyag
karton, papír
Cikkszám
MRBUGYNOKOK
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek