Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
13 900 Ft

Folyó 6+ Marbushka

Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka
Folyó 6+ Marbushka

A lomhán kanyargó folyó sok meglepetést tartogat a kutatók számára. A megfelelő felszerelés mellé rengeteg szerencse is kell, hogy addig ismeretlen életformákat fedezzenek fel az expedíció során. A dicsőség azonban csak azé lesz, aki a legkülönösebb eredményeket publikálja az út végén. Vidám és fordulatos játék, meglepő felfedezésekkel.

6 éven felülieknek ajánlott

2-4 JÁTÉKOS

JÁTÉKIDŐ: KB. 30 PERC

Márka
Marbushka
Raktáron
13 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 139 Ft
Részletek

DOBOZ MÉRET: 21X21 CM
FOLYÓ LAPKA: 9X9 CM
HAJÓK: 4 CM

A csomag tartalma:

18 FOLYÓ LAPKA, 8 BÓLYA
4 KARAKTER, 5 HAJÓ
4X6 LÉPÉS KORONG
75 KÁRTYA, 4 ÚJSÁGCIKK

 

MÁRKÁRÓL:

A Marbushkát Beatrix és László, egy házaspár alapította. A játékok magyarországi műhelyben készülnek, mindeközben a pár jelenleg a hollandiai Leiden városában él.

A kiváló design mögött meghúzódó filozófia az eredetiség, az őszinteség, fontos számukra a kézi készítés (a nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve) és a játékosság. Céljuk, hogy új értelmet adjanak a gyerekek játékának, és egy új világot teremtsenek, amelyben a gyerekek és szüleik együtt élvezhetik a közösen eltöltöltött időt és játszhatnak.

A Fakuckóhoz hasonlóan a Marbushka is hisz abban, hogy a fenntartható minőséget csak természetes anyagok felhasználásával és a legjobb kivitelezéssel lehet elérni. Az általuk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.  A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Sok generáción át tartó játékokat készítenek, amelyeket nem csak a megjelenésük, hanem a tartalom, a kivitelezés és a szándék miatt is nagyra tartunk.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
6 éves kor felett
Típus
Társasjáték
Fejlesztési terület
logika, koncentráció
Anyag
fa, papír
Cikkszám
MBFOLYO
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek