Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű
Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű
31 490 Ft

Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű

Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű
Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű
Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű
Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű
Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű
Grimm's natúr szivárvány - 12 ívű

A Grimm's  legnagyobb, 12 ívű natúr szivárványa egy leírhatatlanul kreatív fajáték, amely végtelen játéklehetőségeket nyit meg.

Az ívek egyenként és kombinálva is lehetnek bababölcsők, hidak, csatornák, hegyek, barlangok, kerítések és még sok minden más.

Mindig meg fogsz lepődni, hogy gyermeked mit hoz ki a szivárványból! FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható erdőgazdálkodásból származó hársfából kézzel készül. Az íveket szabadkézi fából fűrészelték, és az eredmény egy enyhén aszimmetrikus szerkezet, amely minden szivárványt egyedivé tesz.

A szivárványt növényi olajjal olajozzák be. Ennek eredményeként a fa bársonyosan puha és könnyen megfogható marad, a faelemek pedig könnyen felszerelhetők és nem csúsznak le olyan könnyen egymásról.

Márka
Grimm's
Raktáron
31 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 315 Ft
Részletek

A Grimms szivárványhoz ajánljuk még, hogy különböző kiegészítőkkel még színesebbé varázsold a játékidőt. Ilyen lehet például a Grimms szivárvány félkörök, építőkockák vagy építőlapok.

Közkedvelt a gyermekek körében, hogy Grimm's  ember figurákkal, autókkal vagy éppen fa golyókkal dobják fel a kreatív játékot.

Nézd meg a többi szivárványukat az összes kiegészítővel itt.

 

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Méretei:

hossza: 27,5 cm, magassága: 13,5 cm, szélessége: 6,5 cm

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!

 


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Nyílt végű, Szivárvány
Fejlesztési terület
egyensúly, koncentráció, koordinációs készség, megfigyelőképesség, tapintóérzék, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
GRIMMSNATURSZIVARVANY
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek