Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Sarah's Silks fordítható korona - levendula/rosa
Sarah's Silks fordítható korona - levendula/rosa
15 490 Ft

Sarah's Silks fordítható korona - levendula/rosa

Sarah Silk's selyemkoronák fényesek, gyönyörűek és kényelmesen illeszkednek minden buksira! A rugalmas hátrész lehetővé teszi, hogy a legtöbb fejmérethez illeszkedjenek.  A gyerekek imádni fogják a koronákat a mindennapi öltözködésbe és az ötletes játékba, ráadásul születésnapokra és egyéb ünnepekre is tökéletesek!

Az öltöztetős játék során fejlődik a gyermek kognitív, fizikai, szociális készségei.
A nyílt végű játéknak minősülő selyemkoronák lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy kifejezzék fantáziájukat. A gyerekek imádni fognak tündérnek, lovagnak, királynőnek, királynak és még sok másnak öltözni!
A szerepjátékok szabad teret engednek a gyermek fantáziájának. Hogy ki, hol, mivé válhat, az határtalan, ami lehetővé teszi, hogy jelmezeink minden gyermek egyedi kreatív szükségleteihez igazodjanak, és sok éven át maradandó játékértéket biztosít számukra.
A Sarah Silk's koronák rugalmas szalaggal készültek, amely úgy nyúlik, hogy kényelmesen illeszkedjen a legtöbb fejhez. Fénylő textúrájú jacquard selyemmel készült, kézzel festett, és a mi Blossom színárnyalatú földbarát színezékekkel szitázva.

A legtöbb 3-9 éves gyermeknek megfelelő.

Raktáron
15 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 155 Ft
Részletek

Méret: 53 cm a kerülete, a rugalmas szalagnak köszönhetően nyúlik

Kézzel mossuk. 

Kb. 3 - 9 éves korig használható.


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
SARAHSILSKKORONALEV
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek