Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Stockmar Aquarell 20 ml
Stockmar Aquarell 20 ml
2 790 Ft

Stockmar Aquarell 20 ml

Minden gyerek szeret festeni. Ezek a finom akvarellek ideálisak nedves festéshez. Ezeket a festékeket széles körben használják a Waldorf-iskolákban. Kiváló minőségű pigmentek a kiváló színélményért. A Stockmar akvarelleket üvegekben hígítjuk, majd a festéket a nedves papírra kenjük - a szín gyönyörű módon eloszlik a nedves papíron. Több szín használata esetén a színek keverednek, amivel gyönyörű eredményt hoznak létre. Ez ideális módja annak, hogy a kisgyermekek először tapasztalják meg a festést. Próbáljátok ki ezeket a szép festékeket, nem fogjátok megbánni!
Márka
Stockmar
Raktáron
2 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Részletek
A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Festés
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika
Cikkszám
STCKMAQURELLFESTEK
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek