Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm' s fa montessori torony

Grimm' s fa montessori torony
Grimm' s fa montessori torony
Grimm' s fa montessori torony

Ez a csodaszép színekben pompázó Montessori torony a Grimm's-től biztosan a kedvenc játékotok lesz, hiszen ez egy igazi klasszikus a Montessori és Waldorf játékok repertoárjában.  

 

A Grimms fa Montessori fa torony egy nyílt végű játék, amelynek elemei rengetegféleképpen felhasználhatóak a játékhoz, játékos tanuláshoz és készségfejlesztéshez!

 

Márka
Grimm's
Nincs raktáron
6 490 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
Részletek

 Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Magassága: 12 cm

 

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!

 


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig
Típus
Babáknak, Építő, Nyílt végű
Fejlesztési terület
finommotorika, kézügyesség, szem-kéz koordináció
Anyag
fa
Cikkszám
GR11010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek