Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Fa gyermek telefon

Fa gyermek telefon
Fa gyermek telefon
Fa gyermek telefon
Fa gyermek telefon
Fa gyermek telefon
A színes EverEarth Gyermektelefon bemutatja gyermekének az új média és a kommunikáció világát. A színes számokat és szimbólumokat kedvünk szerint megpörgethetjük. A telefonos beszélgetés még soha nem volt ilyen szórakoztató! A Gyermektelefon felkelti a gyermek fantáziáját, és segít felismerni a szimbólumokat és a számokat - és ott leszel a kicsi első telefonhívásánál! Várjuk hívását!
A weboldalon látható termék színek, ki jelzőtől függően, eltérhetnek a termék valódi színétől.
Csomagolása 70%-ban újrahasznosított anyagból készült.
Márka
Everearth
Nincs raktáron
6 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 69 Ft
Részletek
Az Ever Earth kiváló minőségű márka
Az Ever Earth játékai fenntartható faanyagból vagy bőséges bambuszból készülnek. Minden játékukhoz nem mérgező vízalapú festéket használnak, és a csomagolás legalább 70% -ban újrahasznosított. Az Ever Earth vállalat nemcsak a környezetbarát gyártási módszereket tartja szem előtt, hanem fontosnak tartja, hogy a játékok gyönyörű klasszikus kialakításúak és nagyon kedvező árúak legyenek.
Az elmúlt években az erdőirtás nemcsak több üvegházhatást okozó gázt eredményezett, hanem számos élőlény élőhelyét is tönkretette. Az EverEarth évek óta küzd az erdőink megőrzéséért, és különösen a fenntartható, környezettudatos életmód elérésére törekszik. Az elsők, akiknek saját erdőjük van Közép-Kínában, 8000 hektár területen.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig
Típus
Szerepjáték, Babáknak
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika, megfigyelőképesség
Anyag
fa
Cikkszám
EE33768
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek