Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Bambusz elefánt
Bambusz elefánt
4 500 Ft

Bambusz elefánt

Bambusz elefánt
Bambusz elefánt
Bambusz elefánt
Az EverEarth bambusz elefántjával a gyerekek újra életre kelthetik az állatok életét a pusztában, és közben nagy kalandokat élhetnek meg.
Az elefánt masszív és ellenálló bambuszból készül.
Márka
Everearth
Raktáron
4 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek
Ez a termék a következő kézségeket fejleszti:
- Kéz-szem koordináció: Ez a játék különösen elősegíti a kéz-szem koordinációt, és hosszú távon elősegíti a gyermek motorikus képességeinek és testészlelésének továbbfejlesztését. Játékos módon megtanulja ügyesebben használni a kezeit és ujjait.
- Finom motorikus készségek: Ez a játék elősegíti a gyermek tapintásának és megragadásának érzését, valamint elősegíti ügyességüket.
- Kognitív képesség: A figura arra ösztönzi a gyermeket, hogy játék közben fedezze fel a mintákat, szimmetriákat vagy struktúrákat. A gyermek így kezdi megérteni a dolgok működését, ami a játék egyik legjobb élménye.
- Kommunikációs készség: Szerepjáték közben fantasztikusan fejlődik a gyermek beszéde.

Az Ever Earth kiváló minőségű márka
Az Ever Earth játékai fenntartható faanyagból vagy bőséges bambuszból készülnek. Minden játékukhoz nem mérgező vízalapú festéket használnak, és a csomagolás legalább 70% -ban újrahasznosított. Az Ever Earth vállalat nemcsak a környezetbarát gyártási módszereket tartja szem előtt, hanem fontosnak tartja, hogy a játékok gyönyörű klasszikus kialakításúak és nagyon kedvező árúak legyenek.
Az elmúlt években az erdőirtás nemcsak több üvegházhatást okozó gázt eredményezett, hanem számos élőlény élőhelyét is tönkretette. Az EverEarth évek óta küzd az erdőink megőrzéséért, és különösen a fenntartható, környezettudatos életmód elérésére törekszik. Az elsők, akiknek saját erdőjük van Közép-Kínában, 8000 hektár területen.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Állat, Szerepjáték, Babáknak
Fejlesztési terület
szem-kéz koordináció, megfigyelőképesség, kommunikáció
Anyag
fa, bambusz
Cikkszám
EE33549
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek