Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
14 500 Ft

Makemaki ügyességi játék

Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék

Ki lesz a leggyorsabb szusi Séf? A Makemaki egy fejlesztő játék, amelynél nemcsak a sebesség, hanem a pontosság is fontos. A türelem és a finom motorikus készséget maximálisan fejleszti miközben remek hangulatot kelt.

Ezt a társasjátékot garantáltam élvezni fogják a szülők is!


Márka
Milaniwood
Raktáron
14 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 145 Ft
Részletek

Minden csomagban 24 ínycsiklandó fa hozzávalót találunk, és egy receptcsomagot. Egy receptlapot megfordítunk és indulhat is a játék. Készítsd el a receptet az evőpálcák segítségével! A nyertes sushi szakács az, aki elsőként készíti el a receptet.
A játék minden része fából készült, arra is kiválóan alkalmas, hogy a gyermekek éttermeset játszanak vele.

 

A játékszabályt itt tudod letölteni.


A milaniwood.com olyan fa játékokat hoz létre, amelyek amellett, hogy követik a kortárs dizájnt, nagy hangsúlyt fektetnek a szórakoztatásra, kreativitásra és oktató jellegükre is. Céljuk, hogy társasjátékaikkal a családok, testvérek, barátok minőségi idő tölthessenek együtt.
Milaniwood története visszanyúlik egészen 1924-be, amikor Vincenzo Milani egy kis esztergáló céget alapított, amely műszaki kiegészítők megvalósítására szakosodott. Fiai a vállalatot átalakították, és egy olyan esztergáló céget hoztak létre, amely leginkább kis fatermékek számára terjedt ki. Ekkor a játékok mellett dekorációkat és hajómodelleket is gyártottak. Utódaik pedig 2002-ben létrehozták milaniwood.com márkanevet, amelynek legfőbb küldetése olyan játékcsaládokat kifejleszteni, amik tükrözik a vállalatuk múltbéli minőségét, és figyelembe veszik a környezetük védelmét. A vállalat rendelkezik FSC® tanúsítvánnyal (Forest Stewardship Council®)
Minden terméket maguk gyártanak, hogy biztosíthassák vevőiket a minőségről. A termékeik fából készülnek, amely a lehető legtermészetesebb alapanyaga. A játékok előállítása során a legújabb technológiák és a régi kézművesség kombinációjával dolgoznak.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
6 éves kor felett
Típus
Társas, Szerepjáték, Építő
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika, megfigyelőképesség
Anyag
fa
Cikkszám
MKMK0-001
Tömeg
430 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek