Regisztrálj, majd a hírlevélre való feliratkozás megerősítése után az 500 Ft –ot érő pontok automatikusan a TIÉD, valamint minden megvásárolt termék után hűségpontokat írunk jóvá, amelyet következő vásárlásaid során beválthatsz. Légy részese Te is!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
12 500 Ft

Makemaki ügyességi játék

Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
Makemaki ügyességi játék
Ki lesz a leggyorsabb sushi Séf? A Makemaki egy tervező játék, amelynél nemcsak a sebesség, hanem a pontosság is fontos. A türelem és a finom motorikus készséget maximálisan fejleszti miközben remek hangulatot kelt. Minden csomagban 24 ínycsiklandó fa hozzávalót találunk, és egy receptcsomagot. Egy receptlapot megfordítjuk és indulhat is a verseny. Készítsd el a receptet a kínai evőpálcák segítségével. A nyertes sushi szakács az, aki elsőként készíti el a receptet.
A játék minden része fából készült, arra is kíválóan alkalmas, hogy a gyermekek éttermeset játszanak vele.


Márka
Milaniwood
Raktáron
12 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Részletek
A milaniwood.com olyan fa játékokat hoz létre, amelyek amellett, hogy követik a kortárs dizájnt, nagy hangsúlyt fektetnek a szórakoztatásra, kreativitásra és oktató jellegükre is. Céljuk, hogy társasjátékaikkal a családok, testvérek, barátok minőségi idő tölthessenek együtt.
Milaniwood története visszanyúlik egészen 1924-be, amikor Vincenzo Milani egy kis esztergáló céget alapított, amely műszaki kiegészítők megvalósítására szakosodott. Fiai a vállalatot átalakították, és egy olyan esztergáló céget hoztak létre, amely leginkább kis fatermékek számára terjedt ki. Ekkor a játékok mellett dekorációkat és hajómodelleket is gyártottak. Utódaik pedig 2002-ben létrehozták milaniwood.com márkanevet, amelynek legfőbb küldetése olyan játékcsaládokat kifejleszteni, amik tükrözik a vállalatuk múltbéli minőségét, és figyelembe veszik a környezetük védelmét. A vállalat rendelkezik FSC® tanúsítvánnyal (Forest Stewardship Council®)
Minden terméket maguk gyártanak, hogy biztosíthassák vevőiket a minőségről. A termékeik fából készülnek, amely a lehető legtermészetesebb alapanyaga. A játékok előállítása során a legújabb technológiák és a régi kézművesség kombinációjával dolgoznak.
Adatok
Ajánlott életkor
6 éves kor felett
Típus
Társas, Szerepjáték, Építő
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika, megfigyelőképesség
Anyag
fa
Cikkszám
MKMK0-001
Tömeg
430 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek