Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm's rózsa torony
Grimm's rózsa torony
5 990 Ft

Grimm's rózsa torony

Grimm's rózsa torony
Grimm's rózsa torony
Grimm's rózsa torony
Grimm's rózsa torony
Grimm's rózsa torony
Grimm's rózsa torony

A Grimm's rózsa alakú tornya a Grimm's fantázia építő sorozat egyik tagja, tipikus Waldorf jellegű fajáték.

A meseszép színek és a különleges formák megigéz bennünket, ezért bármelyik szoba díszítő eleme lehet. Nyílt végű játék, mely a fantáziát megmozgatja.

Használhatjátok játékos fejlesztéshez, szerepjátékhoz, építéshez bátran kombinálva bármelyik Grimm's fajátékkal.

Márka
Grimm's
Raktáron
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

 Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Magassága: 19 cm

A csomag tartalma: 4db elem

 

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Nyílt végű, Építő
Fejlesztési terület
térlátás, szem-kéz koordináció, finommotorika, kézügyesség
Anyag
fa
Cikkszám
GRIMMSROZSATORONY
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek