Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő
5 990 Ft

Grimm's Casa Aqua építő

Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő
Grimm's Casa Aqua építő

A Víz Háza természetes, Waldorf jellegű játék. Különlegessége, hogy egymásba és egymásra rakható szokatlan formájú elemei víz alatti világot formáznak. Nyílt végű játék, lehetőséget ad játékra, fejlesztésre, játék után pedig a gyerekszoba dísze lehet. 

Fantasztikus komponenseink új lehetőségeket nyitnak meg az építésben, és a hagyományos komponensekkel kombinálva izgalmas élményvilágokat hoznak létre, melyeket egy teljesen új formanyelv jellemez.
A fantasztikus építőelemek mindegyike ideális építő- és elhelyezési játéknak kisgyermekek számára, szezonális dekorációként vagy témavilág kialakítására.

Márka
Grimm's
Raktáron
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

 Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!

 

A csomag tartalma: 4 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: 14x20 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kor felett. 1 éves kor felett szülői felügyelet mellett ajánlott.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Nyílt végű, Építő
Fejlesztési terület
egyensúly, kézügyesség, térlátás, szem-kéz koordináció
Anyag
fa
Cikkszám
GRIMMSAQUA
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek