Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

GOKI Tapintós párkereső memória-játék

A GOKI Tapintós párkereső memóriafejlesztő játékában a feladat egyszerű: a vászonzacskóba rejtett kis zsákokcskák megtapintásával kell párokat kiválogatni. Az nyer, aki a legtöbbet találja meg.

A játék kiválóan fejleszti a
- tapintóérzéket
- memóriát

Márka
Goki
Nincs raktáron
6 790 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek
A Goki mindenki számára megfizethető fajátékokat kínál. Ez a márka kiváló minőségű, fából készült játékokat kínál méltányos áron. A játékokat fenntartható módon Észak-Németországban gyártja ugyanaz a cég, amely a Holztiger játékokat. A Goki márkát naprakész színek és szeretetteljes, funkcionális design jellemzi.
A játékok biztonságát többek között az európai játékbiztonsági előírások szigorú betartása garantálja. A játékok minőségét a terméktervezési szakaszban gondosan ellenőrzik, és csak átfogó tesztelés után engedik forgalomba.
A Goki a hagyományos játékokra szakosodott, amelyek felébresztik a gyermekek fantáziáját és kreativitását, valamint fejlesztik a finom motoros készségeiket. Széles és változatos termékválasztékuk van, mi is folyamatosan bővítjük a Goki játékok kinálatát a webáruházunkban.

A játék tartalma:
20 db (10 pár) textilbevonatú, 5 x 5 cm-es zsákocska
1 vászonzacskó
A játékosok száma: 2-4 fő

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Társas
Fejlesztési terület
memória, kommunikáció, tapintóérzék
Anyag
pamut
Cikkszám
14772
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek