Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

PINTER WOODS 8 ívű szivárvány

PINTER WOODS 8 ívű szivárvány
PINTER WOODS 8 ívű szivárvány

A fa szivárvány játék elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. A 8 ívű Pinter Woods szivárvány magyar kézműves termék, tele szeretettel. Az ívek vastagsága 8 cm, ezért kiválóan építhető. Mindenki megtalálja a módját, hogyan kell játszani vele. Ez maga varázslat.
Engedd, hogy gyermeked kreativitása szárnyakat bontson. Használható alagútként, kerítésként, ágyként, hidakként, bármi, amit gyermeked csak el tud képzelni.
Ez a nyílt végű játék fejleszti a gyermek finom motoros készségeit, a tapintási érzékelését, a koncentrációját, a számolási készségeit, a képzeletet és próbára teszi a türelmét. A szivárványból tökéletes piramist is építhetünk, vagy egyensúlyozó játékként is használható.
A különleges csiszolásának köszönhetően nem engedi elcsúszni az egyes darabokat. Ez a minőségi keményfából készült szivárvány nem fog összetörni, ha alkotásunk esetleg felborul, mert kiemelkedően magas a terhelhetősége.

 

 Márka
Pinter Woods
Nincs raktáron
19 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Részletek
Anyaga: Hársfából készült, vékonylazúrral festett. A felületkezelésre használt impregnáló gyantaolaj DIN EN 71/3 szerint gyermekjátékok kezelésére alkalmas, illetve DIN 53160 alapján nyál- és izzadságálló.

Mérete: 8 ív, 34x17x8 cm

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.
1 évesnél idősebb gyermekeknek ajánlott. Szülői felügyelet szükséges.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Nyílt végű, Építő, Szivárvány
Fejlesztési terület
szem-kéz koordináció, egyensúly, koncentráció, tapintóérzék
Anyag
fa
Cikkszám
P58011
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek