Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Stockmar méhviaszgyurma - 15 színű, 315 g
Stockmar méhviaszgyurma - 15 színű, 315 g
11 990 Ft

Stockmar méhviaszgyurma - 15 színű, 315 g

Stockmar méhviaszgyurma - 15 színű, 315 g
Stockmar méhviaszgyurma - 15 színű, 315 g

A STOCKMAR méhviaszgyurma rendkívül sokoldalú és tiszta. A kezdetben kemény konzisztenciája megváltozik a kéz melegségére (kisebbeknek ajánlott előlágyítani), alakíthatóvá válik, és lehetővé teszi az összes elképzelhető forma elkészítését. A méhviaszgyurmák nagyon magas arányban tartalmaznak méhviaszt.

 

Többféle kiszerelésben kapható:

6 darabos méhviaszgyurma

12 darabos méhviaszgyurma

 

Márka
Stockmar
Raktáron
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek
A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.

A lapok mérete: 100 x 40 x 6 mm

A csomag 15 különböző színű lapot tartalmaz.

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Gyurma
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika
Anyag
méhviasz
Cikkszám
9092
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek