Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Stockmar méhviasz fólia, keskeny, 12 színű
Stockmar méhviasz fólia, keskeny, 12 színű
4 790 Ft

Stockmar méhviasz fólia, keskeny, 12 színű

Stockmar méhviasz fólia, keskeny, 12 színű
Stockmar méhviasz fólia, keskeny, 12 színű
A Stockmar méhviasz fólia tökéletesen tapad különféle felületre. Tulajdonságainak köszönhetően dekorációs elemként kiváló választás ünnepségekre vagy más alkalmakra. Átvilágítással fantasztikusan érvényesülnek a méhviaszfólia színei.
Márka
Stockmar
Raktáron
4 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft
Részletek

A STOCKMAR név közel 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.


A méhviaszfólia anyaga megegyezik a méhviaszgyurmáéval. Különbség mindössze a sajtolás technikájában van, hiszen ezek a fóliák jóval vékonyabbak.

Gyertyák és más tárgyak díszítésére használható.

A doboz tartalma:

12 különböző színű lap
A lapok mérete: 200 x 40 x 0,9 mm


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Alkotás, Nyílt végű
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika
Anyag
méhviasz
Cikkszám
62
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek