Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Méhviaszkréta tégla - Waldorf válogatás kiegészítő színei - 8 db - Stockmar
Méhviaszkréta tégla - Waldorf válogatás kiegészítő színei - 8 db - Stockmar
4 290 Ft

Méhviaszkréta tégla - Waldorf válogatás kiegészítő színei - 8 db - Stockmar

8 élénk szín, amely kiegészíti a méhviaszkréta téglák waldorf válogátását. Az illatos méhviaszból készült Stockmar téglakréták a szülők és a gyerekek kedvencei. A nem mérgező és hosszan tartó Stockmar zsírkréták tökéletesek általános iskolás korú gyermekek számára.

Kialakításának köszönhetően megtanítja a gyermeket a háromujjas fogásra, előkészítve ezzel a háromszögletű ceruzák helyes használatához.


A kréta nem ragad, nem morzsálódik, nem kenődik, és nem tartalmaz káros anyagokat.


Minőségi fém tokban érkezik, könnyen beilleszthető bármilyen tolltartóba a sérülés veszélye nélkül.

Mitől más, mint a hagyományos 8 darabos méhviasztégla szett?

Ez a szett a Waldorf színskálához ragaszkodik, nincs benne például fekete szín, ami egy óvodás gyermeknek nem feltétlenül szükséges.

Márka
Stockmar
Raktáron
4 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft
Részletek

Színek: 17 szürke, 18 poroszkék, 19 kobaltkék, 20 okkersárga, 21 velencei vörös, 22 umbra, 23 olívazöld, 24 rózsaszín

 

Méretek: 41 x 23 x 12 mm

A STOCKMAR név immáron 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Alkotás
Fejlesztési terület
finommotorika, szem-kéz koordináció
Anyag
méhviasz
Cikkszám
MEHVIASZTEGLAWALDORFKIEG
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek