Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Stockmar méhviaszceruza kréta - rúdkréta

Stockmar méhviaszceruza kréta - rúdkréta
Stockmar méhviaszceruza kréta - rúdkréta
Stockmar méhviaszceruza kréta - rúdkréta

Limitált, ünnepi kiadás a Stockmar cég 100 éves évfordulójára.

A Világ Színei válogatás 8 színű méhviasz ceruza - kréta

A készlet tartalma:

24, 32, 3, 20, 14, 13, 22, 15 színek fém dobozban.

Márka
Stockmar
Nincs raktáron
4 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft
Részletek

A STOCKMAR név már 100 éve az egyik legszínvonalasabb művészi kellékként van jelen. A Stockmar termékek minősége magában foglalja azt a törekvést is, amely olyan művészi teret hoz létre, ami pozitívan befolyásolja a használó egyén fejlődését. Továbbá a minőség jelen van az alapanyagok gondos megválasztásában is, annak első osztályú feldolgozásával valamint a kiváló szín-, festék- és modellezési tulajdonságokban is. Mindez az odafigyelés lehetővé teszi, hogy a STOCKMAR termékek használata gazdag, művészi élményt nyújtsanak - legyen szó otthon, óvodában vagy iskolában, vagy terápiás környezetben.
Az összes STOCKMAR szín finoman kiegyensúlyozott konzisztenciája a három alapszínből: kék, piros és a sárga harmonikus színköréből fejlődött ki, és előtérbe veszik az egyes színek emberre gyakorolt hatásait.
A STOCKMAR termékek nem jelentenek veszélyt sem az egészségre, sem a környezetre. Világunk iránti felelősségtudatból, amikor termékeiket gyártják, felülmúlják a törvényi biztonsági követelményeket.
A STOCKMAR nem a profit és a növekedés szerint működik, hanem azzal a céllal, hogy teljesítsen egy célt és elősegítse a humánus fejlődést nemcsak termékeinken keresztül, hanem üzleti tevékenységeink révén is. Mint minden Neuguss Group vállalat esetében, a STOCKMAR nyereségét is a társadalom javára fordítják. A gazdasági, társadalmi és oktatási fenntarthatóság érdekében.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Rajz, Alkotás
Fejlesztési terület
szem-kéz koordináció, kézügyesség
Anyag
méhviasz
Cikkszám
STOCKMARRUDKRETAVILAG
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek