Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Mit kezdjünk az agresszióval? Pszichológiai útmutató + indulatkezelő mesék
Mit kezdjünk az agresszióval? Pszichológiai útmutató + indulatkezelő mesék
3 990 Ft 
3 490 Ft

Mit kezdjünk az agresszióval? Pszichológiai útmutató + indulatkezelő mesék

Az olvasó a nagy sikerű Mit kezdjünk a …? sorozat harmadik kötetét tartja a kezében. A közkedvelt gyermekpszichológus-pedagógus szerzőpáros az akaratosság és a szorongás témája után ezúttal a gyermeki agresszió kezeléséhez nyújt értékes segítséget. A témaválasztás aktualitásához sajnos kétség sem férhet, hiszen a feszültség, a frusztráció, a konfliktusok, az erőszakos viselkedés a kutatások szerint növekvő mértékben vannak jelen gyermekeink életében, és megfelelő beavatkozás hiányában tartós károkat okozhatnak.

Szülőként szeretnénk tudni, hogy mi terheli meg a gyerekünket, mi vált ki belőle agresszív viselkedést, és miként tudnánk arra jól, a gyerek és a környezete érdekeit is figyelembe véve reagálni. Deliága Éva sokéves pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján, életkori csoportokra lebontva foglalja össze a gyermeki agresszió lehetséges kiváltó okait. Segít, hogy meg tudjuk különböztetni az életkori sajátosságokat az aggasztó jelenségektől. Nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, hogy a szülő olyan környezetet alakíthasson ki gyermeke számára, amelyben kevésbé gyűlnek fel benne indulatok, és ha mégis, azokat konstruktív módon tudja kezelni. Ezenfelül konkrét eszközöket, módszereket kapunk a problémás helyzetek megfelelő rendezéséhez.

A könyv második felében pedig visszatérnek a bájos, esendő és szeretetre méltó zokniállatkák, a figurancsok. Lovász Hajnalka kalandos állattörténeteinek segítségével a gyerekeknek szánt erőszakmentes problémamegoldó módszerek szinte észrevétlenül válnak elsajátíthatóvá. 

Márka
Kulcslyuk Kiadó
Raktáron
13
3 990 Ft 
3 490 Ft
Kezdete: 2024.03.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 13
Megtakarítás 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

Szerzők: Deliága Éva, Deliága Éva & Lovász Hajnalka, Lovász Hajnalka

KIADÓ:vKulcslyuk Kiadó Kft.
OLDALSZÁM:140 oldal
ISBN KÓD: 9786155932694
MEGJELENÉS ÉVE: 2021

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett, Felnőtteknek
Típus
Segítő mesék
Fejlesztési terület
kommunikációs képesség
Anyag
papír
Cikkszám
KMITKEZDJUNKAZAGRESSZIOVAL
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek