Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Kígyós Jancsi - Gyapjúmesék
Kígyós Jancsi - Gyapjúmesék
3 500 Ft

Kígyós Jancsi - Gyapjúmesék

Kígyós Jancsi - Gyapjúmesék
Kígyós Jancsi - Gyapjúmesék

A Gyapjúmesák 2.kötete.

Ez a különleges mesekönyv gyönyörű és megkapó hangulatú gyapjúképek segítségével tárja elénk a Kígyós Jancsi című népmese varázslatos világát. A kontúrok nélküli, aprólékos munkával készült képek ösztönzik a gyermeket, hogy belső világából egészítse ki, képzelje tovább a mese által adott gondolatokat és érzéseket, amelyek gazdagítják a fantáziáját, ápolják a világ jóságába vetett hitét, s megalapozzák lelkében a szép, az esztétikum iránti vágyat, valamint a művészi érzéket.
3-8 éves korosztálynak ajánljuk. 

E mesekönyv a „Gyapjúmesék” sorozat második kötete, amelynek minden része egy-egy magyar népmesét elevenít meg. A mai, rohamosan gyorsuló világban a régi hagyományokat, értékeket hordozó népmesék a gyermeklélek számára nemcsak szórakozást nyújtanak, hanem biztonságot is, amelyben szabadon szárnyalhat a képzelete, megtartva őt a hagyományos emberi értékek mellett.

 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a könyvben a gyapjúból készített alkotások fotója látható, tehát a kiadvány nem gyapjú, hanem kizárólag papíralapú!

Raktáron
3 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Részletek
Oldalak száma: 28
Megjelenés: 2021. október 26.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155835148

Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
KIGYOSJANCSI
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek