Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Kerge ABC
Kerge ABC
2 699 Ft

Kerge ABC

A könyvben található négysoros versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek a magyar ábécé 44 betűjével.

A „Zengő abc” és az „Ablak zsiráf” után egy olyan korszerű, mai kötetet ajánlunk olvasóinknak, melyben három népszerű költő versei segítik az óvódás és kisiskolás gyerekeket a magyar abc elsajátításában. A négysoros versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek a magyar ábécé 44 betűjével.
Az óvodákban és iskolákban is hasznosan forgatható Ábécéskönyv jelentősége, hogy összeköti az óvodában tanultakat (mondókák, betűk) az iskolában elsajátítandó ismeretekkel (betűk írása, olvasása). Ezért az izgalmas képek mellett a gyerekek könnyen felismerhetik és megtanulhatják az ábécé nyomtatott kis és nagy betűit egyaránt.
Ismert állatok (cica, csacsi, teve) mellett egzotikus és kitalált lények (dzseláda, íbisz, űregér) népesítik be az Ábécéskönyv képzeletbeli állatkertjét, melyek fiatal művészek ecsetvonásai nyomán elevenednek meg. És ebben az állatkertben – szemben a valódiakkal -, mindent szabad: elcsatangolni az ösvényről, bemászni az oroszlán ketrecébe, etetni az ürgét, és meg lehet simogatni a xinxist, aki amúgy nincs is…

A Magvető Kiadó és a Csimota Kiadó közös kiadása,

4 éves kortól.

Raktáron
2 699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek
ILLUSZTRÁLTA

Gyöngyösi Adrienn, Kárpáti Tibor, Nagy Diána, Paulovkin Boglárka, Szolnoki Beatrix, Takács Mari

ISBN

978-963-9768-02-4

KÖTÉS

cérnafűzött, keménytábla

MEGJELENÉS

2008

MÉRET

160×190

OLDALSZÁM

104

SZERKESZTETTE

Csányi Dóra


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
RB69030144
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek