Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Kerek esztendő - ősz

Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Kerek esztendő - ősz
Az őszi kiadás bemutatja számunkra, hogy milyen az ideális gyermek otthona, hiszen az egyre hűvösödő napok arra kényszerítenek bennünket, hogy több időt töltsünk az otthonunkban. A gyermekbarát környezet két legfontosabb alapelve a természetesség és az egyszerűség.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ebben a varázslatos színekben pompázó kinti világot ne fedezzük fel. Közelebb hozza az ősz terméseit és ötletekkel szolgál, hogy mi mindent készíthetünk ezekből, és milyen kinti tevékenységeket próbálhatunk ki együtt gyermekünkkel.

Márka
Napfényes Élet Alapítvány
Nincs raktáron
3 000 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek
Ez a könyv segíti a múltbéli szokások értékeinek a megteremtését a jelenkor emberére formálva, hogy biztonságos, otthoni környezetben megélhessük az évkörök/ évszakok változásait. Mindennapjainkba úgy hozhatunk harmóniát, ha képesek vagyunk ráhangolódni önmagunk ritmusaira és abban megleljük természet ritmusát is.

Ehhez nyújt kiváló segítséget ez a könyv. Bemutatja az egyes évkörökhöz tartozó jelenségeket, néphagyományokat. Mindemellett minden évkörhöz csodás dalokat, játékokat, kézműves tevékenységeket, ház körüli tevékenységeket és életmódbeli tanácsokat is bemutat nekünk.

A négy évszakra készült négy kötet fejezetei az óvodai környezeti témák köré épülnek, az Óvodai Nevelés Országos Alapprogramjának megfelelően. Ennek a sorozatnak az új, színes, átdolgozott, kibővített kiadását indítjuk most útjára. A kötetek szerzői gyakorlott óvodapedagógusok és fejlesztőpedagógusok - 30 éve dolgoznak óvónőként és egy évtizede fejlesztőpedagógusként is -, akik a számukra jól bevált és kipróbált tevékenységeket, ötleteket osztják meg óvodapedagógus kollégáikkal, hogy az év folyamán egyszerűbb legyen a felkészülés egy-egy témahétre, és a gyerekek - a pedagógusaik segítségével - játékosan ismerkedhessenek meg az őket körülvevő világgal.

Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 77 oldal
Borító: keménytáblás

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett, Felnőtteknek
Típus
Könyv
Fejlesztési terület
kommunikáció, koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika, megfigyelőképesség
Cikkszám
978-963-88913-9-6
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek