Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Kerek esztendő - nyár
Kerek esztendő - nyár
3 000 Ft

Kerek esztendő - nyár

Kerek esztendő - nyár
Kerek esztendő - nyár
Kerek esztendő - nyár
Kerek esztendő - nyár
Kerek esztendő - nyár
Kerek esztendő - nyár
Kerek esztendő - nyár
Ez a könyv segíti a múltbéli szokások értékeinek a megteremtését a jelenkor emberére formálva, hogy biztonságos, otthoni környezetben megélhessük az évkörök/ évszakok változásait. Mindennapjainkba úgy hozhatunk harmóniát, ha képesek vagyunk ráhangolódni önmagunk ritmusaira és abban megleljük természet ritmusát is.

Ehhez nyújt kiváló segítséget ez a könyv. Bemutatja az egyes évkörökhöz tartozó jelenségeket, néphagyományokat. Mindemellett minden évkörhöz csodás dalokat, játékokat, kézműves tevékenységeket, ház körüli tevékenységeket és életmódbeli tanácsokat is bemutat nekünk.

Márka
Napfényes Élet Alapítvány
Raktáron
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek
A nyári kiadás bemutatja, hogy milyen egy ideális, gyerekbarát kert, hogy hogyan készítsünk akvarell festést, szélforgót, kalászmandalát és még sok más fantasztikus tevékenységet.

A négy évszakra készült négy kötet fejezetei az óvodai környezeti témák köré épülnek, az Óvodai Nevelés Országos Alapprogramjának megfelelően. Ennek a sorozatnak az új, színes, átdolgozott, kibővített kiadását indítjuk most útjára. A kötetek szerzői gyakorlott óvodapedagógusok és fejlesztőpedagógusok - 30 éve dolgoznak óvónőként és egy évtizede fejlesztőpedagógusként is -, akik a számukra jól bevált és kipróbált tevékenységeket, ötleteket osztják meg óvodapedagógus kollégáikkal, hogy az év folyamán egyszerűbb legyen a felkészülés egy-egy témahétre, és a gyerekek - a pedagógusaik segítségével - játékosan ismerkedhessenek meg az őket körülvevő világgal.


Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 68 oldal
Borító: keménytáblás

Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
2-3 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett, Felnőtteknek
Típus
Könyv
Fejlesztési terület
koncentráció, szem-kéz koordináció, finommotorika, kézügyesség, egyensúly
Cikkszám
978-963-88913-8-9
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek