Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Énekel a nyár
Énekel a nyár
3 500 Ft 
3 299 Ft

Énekel a nyár

A könyvet a saját gyermekem ihlette. Azzal a szándékkal alkottam a gyapjúképeket, írtam és válogattam a dalokat, hogy megmutassam neki a természet és az ünnepek szépségét. Pedagógusként hiszek abban, hogy ha a gyermekek a szüleik által kísérve meg tudják élni az évszakok csodáit, amelyeknek kiemelt pontjai az ünnepek, akkor felnőve magabiztosabban állnak majd a világban. Kívánom, hogy az éneklés szép szokássá váljon a mindennapokban! Adjanak bátorítást mindehhez Kodály Zoltán szavai: „A zene mindenkié!”

Zombori-Horváth Andrea
zongoraművész és zongoratanár

Varázslatos képek. Valószínűleg manók, tündérek és angyalkák fognak előlibbenni a könyv lapjai közül, valahányszor kinyitjuk. Minden szülőnek jól jön, ha kéznél van egy ilyen átfogó gyermekdalgyűjtemény (a hivatásos zenész szülőnek is), de ez a könyv ennél sokkal több: a művészet iránti érzékenységre nevel mindannyiunkat. És még több; a világ zajából hazaérkezőt pillanatok alatt hozza olyan lélekállapotba, melyben érdemes, lehet, kell – kicsiknek és nagyoknak – egymástól tanulni az élet igazi dolgait.

Kesselyák Gergely
Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész,
a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor zsűritagja

Ha a kisgyermek tiszta lelke már korán találkozik a muzsika hangjaival, egy életre szóló szövetségre lép vele. Szebb lesz az élete. Természetesebb.

Tolcsvay László
Erkel Ferenc-díjas zeneszerző

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a könyvekben a gyapjúból készült alkotásoknak a fotója látható, tehát a kiadvány nem gyapjú-, hanem kizárólag papíralapú!
Márka
Casparus
Raktáron
6
3 500 Ft 
3 299 Ft
Kezdete: 2024.03.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 6
Megtakarítás 201 Ft
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft
Adatok
Ajánlott életkor
0-1 éves korig, 1-2 éves korig, 3-6 éves korig, 2-3 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Könyv
Fejlesztési terület
kommunikációs képesség
Anyag
papír
Cikkszám
ENEKELANYAR
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek