Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm's elsősegélykészlet - fa ragasztó
Grimm's elsősegélykészlet - fa ragasztó
490 Ft

Grimm's elsősegélykészlet - fa ragasztó

Nincs több sérült játék, nincs több szomorúság! Ez a fa ragasztó a Grimm's-től tulajdonképpen egy elsősegélykészlet a megsérült fajátékoknak, amivel végre sokáig meg tudod őrizni a számotokra elengedhetetlen játékok épségét. Kifejezetten fa gyerekjátékok ragasztásához! Szükség esetén használd az elsősegélykészletet, segíts a bajba jutott játékokon, hogy továbbra is örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt!

Így használd Te is:

Márka
Grimm's
Raktáron
490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Részletek

Akármennyire is figyel az ember a játékokra, néha óhatatlanul előfordul, hogy sérülnek vagy törnek. Fontos, hogy a gyermekek ilyenkor megtanulják azt, hogy ezeket a tárgyakat meg lehet javítani, meg lehet ragasztani ennek a készletnek a segítségével.

Nekünk ez sokat számít - a fenntarthatóság miatt is, illetve így megtapasztalják azt a gyerekek, hogy nem kell azonnal új játék, hanem meg is lehet javítani, nem kell a sérült darabokat lecserélni és kidobni. Ha pedig a "heg" meglátszik, örök emlékké válik, mutatva, hogy mi is történt a kis játékkal, és a javítás élménye is megmarad.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
10 éves kor felett
Típus
Kiegészítő
Cikkszám
GRIMMSFARAGASZTO
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek