Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm
Grimm's Sarki fény építőkészlet
26 990 Ft

Grimm's Sarki fény építőkészlet

Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm

2024-es újdonság: fenruár 15-től vásárolható

A Grimms sarki fény építőkészletnek a kék és fehér hűvös árnyalatai meseszerű megjelenést kölcsönöznek.

A nyílt végű játék egész világa egy tálcán: A sarki fény építőkészlet egy ideális kezdőkészlet, és a kínálatunkban található különféle játékkészletekből válogatott elemeket tartalmazza. Izgalmas keveréket kínál, amellyel elmerülhet és megismerkedhet a nyílt végű játékokkal.

Az építőelmek sokféle formájúak, amelyek lehetővé teszik a fantáziadús, szabad építkezést, és olyan csodálatos részletekkel egészítik ki a GRIMM'S választékát, mint a kézzel festett lombkorona, fényes drágakövek és felszerelhető, mozgatható ajtó.

Az építőkészlet egy praktikus keretben kaphatók, és csak arra várn, hogy gyermeked képzelőerejét megmozgassa.

Tökéletes kis építőkészlet, amelyek kivételes kis játékvilágokat hirdetnek, és arra invitálják gyereked, hogy használja képzeletét és alkosson új világokat.

Márka
Grimm's
Raktáron
26 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
Részletek

A Grimm játékait a Waldorf Steiner alapelvei ihlették, és azzal a szándékkal készültek, hogy segítsenek a gyerekeknek felfedezni és fejleszteni saját kreativitásukat a formák egyszerűsége révén, bőven teret hagyva a független játéknak és képzelőerőnek. A Rudolf Steiner oktatási filozófiája által ihletett Grimm-rejtvények, építőkészletek és játékok a szivárványról, a vidám színekről, a kreativitásról és a képzeletről szólnak. Nincsenek utasítások, és nem lehet rosszat tenni a Grimm játékokkal. Csak játssz, tanulj és élvezd.

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Nyílt végű, Építő, Építő
Fejlesztési terület
egyensúly, koordinációs készség, , kézügyesség, szem-kéz koordináció, megfigyelőképesség, tapintóérzék, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
GRIMMS43115
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek