Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm's szív építő - szivárvány színeiben

Grimm's szív építő - szivárvány színeiben
Grimm's szív építő - szivárvány színeiben
Grimm's szív építő - szivárvány színeiben
Grimm's szív építő - szivárvány színeiben
Grimm's szív építő - szivárvány színeiben

Válaszd ezt a különleges építőkészletet, amely kisebb fából készült szívekből áll és natúr szív alakú keret öleli körbe azokat.

A szívecskék a szívrávány csodálatos élénk színeiben pompáznak.

Nyílt végű játék, mely a fantáziát megmozgatja, tökéletesen illeszkedik mind a Waldorf-, mind Montessori  szemléletbe,.

Használhatjátok játékos fejlesztéshez, szerepjátékhoz, építéshez bátran kombinálva bármelyik Grimm's fajátékkal.

Nincs raktáron
15 490 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 155 Ft
Részletek

 Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

Maérete: a doboz hossza: 28 cm, magassága 4 cm; szívek hossza 5-7,5 cm, vastagságuk 2-4 cm

A csomag tartalma: 13 darab elem, ebből 10 szív szivárvány színekben. A szív alakú faragott doboz részeire szedhető, melyek szintén építő elemek.

 

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
GRIMMSSZIV10177
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek